To je to što me zanima!

Za svaku novu ulogu Billy Bob Thornton si kupuje nove čizme

Glumac u ormaru ima barem 50 pari čizama. Toliko nema ni njegova djevojka koja mu prigovara da je ovisan o kupovini. Trebale su mu godine da upotpuni kolekciju
Vidi originalni članak

Prijatelji me zafrkavaju da se pretvaram u ženu. Ujutro uopće ne razmišljam što ću odjenuti. Zgrabim prvo što vidim, ne mora biti ni izglačano, ali opsjednut sam obućom. U ormaru imam barem 50 pari čizama. Toliko nema ni moja djevojka Connie. Stalno mi prigovara da sam ovisan o kupovini, smije se Billy Bob Thornton (58). Zvijezda filma 'Zločesti Djed Mraz' i televizijske serije 'Fargo' dodaje kako su mu trebale godine da upotpuni kolekciju. Bivši suprug glumice Angeline Jolie (39) kupio bi si par čizama svaki put kad bi završio snimanje filma.

- Polako se odvikavam od ove ovisnosti. Ne znam koliko novca sam potrošio na obuću, ali to mi je jedini fetiš. Volim se nagraditi za dobro odrađeni posao - kaže Thornton.

Iako je dobio odlične kritike za ulogu u 'Fargu', glumac je razočarao obožavatelje jer je odlučio ne glumiti u drugoj sezoni.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kung fu panda 30.07.2014.

    gdje ih kupuje? koji broj nosi ? da li mu smrde noge?

  • miladraga 30.07.2014.

    Nisam znala da je Hrvat, kad je stavljen pod domaće zvijezde

  • mjesečeva sjena 30.07.2014.

    bolje i kupovini nego drogi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare