To je to što me zanima!

Za sve je kriv Ajngemahtec: Visok tlak i tablete za smirenje

Kandidati showa „Tri, dva, jedan-kuhaj!“ su uspjeli doći do sredine zagrebačkog tjedna, no umjesto da se njihovo kulinarsko umijeće popravlja, oni su sve lošiji
Vidi originalni članak

Osim što ta činjenica utječe na njihovo samopouzdanje i otežava im put do titule najboljeg kuhara amatera, loše utječe na zdravlje članova žirija. 

Tomu Gretiću je zbog nerviranja skočio tlak, a Tomislav Špiček je, kako bi došao k sebi, posegnuo za tabletama za smirenje. A za sve su krivi ajngemahtec i kobasice sa zeljem. 

Kandidati su ponovno mogli birati što žele kuhati, a neki jurišanje do stola prepunog namirnicama nisu najbolje iskoristili. Gotovo svima je nedostajala neka namirnica, nisu slušali savjete žirija, a neki su servirali sirovu hranu. 

„Ljudi nisu navikli dobro jesti, to je problem“, smatra Duška. Ivana je kritiku najteže podnijela, Blaženki su skoro krenule suze na oči, a jezikovu juhu su dobili i Roberto i Davor. 

Hoće li se trgnuti pri kraju tjedna i tko će završiti u duelu, a naposljetku i morati napustiti show, doznat ćete sutra u 21 sat na RTL Televiziji!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • kung fu panda 26.02.2015.

    ekipa katastrofa

  • ellizabet 26.02.2015.

    Nije mi jasno koji je kriterij za sudjelovanje u emisiji i kako se biraju kandidati,vjerujem da postoji određeni postotak pritiska,nervoze zbog snimanja, ali ovi pojma nemaju!

  • vanilijica 26.02.2015.

    ne znaju kuhati i još bi se i svađali.Mislim da bi djeca bolje kuhala.Koja blamaža i sramota za pojedine kandidate.Očito je nekima samo do snimanja na TV.

Komentiraj...
Vidi sve komentare