To je to što me zanima!

Za vikendicu želi kupiti tigra kao kućnog ljubimca

Kralj pršuta i nasljednik jedne od najbogatijih obitelji Stipe Lijanović (27) sa suprugom Sanjom (37) i sinom Stipom mlađim živi u vili u Samoboru
Vidi originalni članak

Ispred vile u Samoboru parkiran je crni Mercedes Brabus i dva džipa, Range Rover i Mercedes ML. To je Stipin šesti Brabus, a prvog je dobio već za 18. rođendan. Ovaj zadnji platio je čak 2,3 milijuna kuna. Vrijedni vozni park i tisuću četvornih metara imanja nasljednika najbogatije hercegovačke obitelji Lijanović pod neprestanim su nadzorom videokamera. U samoborsku vilu od dvjestotinjak četvornih metara obitelj se doselila prije dvije godine. Za unutarnje uređenje pobrinula se, kaže Stipe, najdraža supruga Sanja (37).
- U kući imamo tri spavaće sobe, kupaonicu, dnevni boravak i stakleni vrt. Sve sam sama uredila - kaže Sanja. Stipe vikende najradije provodi u vikendici u Bjelovaru, gdje odlazi u lov na ranč koji ima 500.000 četvornih metara.
- Dok sam živio u Zagrebu u stanu, kupio sam si tigra. Svaki sam dan odlazio u mesnicu po kilu i pol mljevenog mesa. Mesar me u čudu ispitivao zar ništa ne jedem osim toga. Rekao sam mu: 'Što mogu kad mi je žena baš na sarmu navalila’. Nakon četiri mjeseca je postao preagresivan. Sav mi je namještaj uništio pa sam ga poklonio - ispričao je Lijanović.
Volio bih opet kupiti tigra, ali ovog bi ga puta smjestio na imanje u Bjelovar, gdje bi tigar imao svojih 500 četvornih metara.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • thelma 10.12.2007.

    ne kužim čime je taj lijanović zaslužio da se o njemu piše u rubrici o zvijezdama. može mi to netko objasniti?

  • mhrm 10.12.2007.

    Joj,daj molim te \"STIPE RADI NA ISTOM LAPTOPU OD 18. GODINE\" \"NEMAMO NI JEDAN KOMAD DIZAJNERSKOG NAMJEŠTAJA\" a ne zna si ni dijete dobro držati,plati nekog da te nauči

  • mhrm 10.12.2007.

    Ma kako ga nije sram razbacivati se i objavljivati takve cifre u ovoj našoj jadnoj državi.Ali ni svi milijuni mu ne mogu pomoći da izbrišu sirovost na toj faci.A i najdraža žena ga sigurno jako voli zbog karakternih osobina.Nek se samo sjete kako su samo stekli takvo bogatstvo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare