To je to što me zanima!

Za Zagrepčane svirali s krova autobusa i iznenadili šetače

Iznenađeni građani izašli su na prozore i terase kako bi vidjeli što se događa i poslušali nastup Filmmusicorkestra, a nešto slično u ovo vrijeme pandemije Riječanima je nedavno priredio Damir Urban.
Vidi originalni članak

Glazbeni sastav Filmmusicorkestar, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba, s krova autobusa, popularnog double-deckera, zasvirao je Zagrepčanima melodije iz kultnih domaćih filmova 'Tko pjeva zlo ne misli' i 'Samo jednom se ljubi', hitove Gabi Novak, Stjepana Jimmyja Stanića i Arsena Dedića. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svirali su i pjevali Elma BurnićŽeljen KlašterkaAdmir Ćulumarević i Tihomir Novak. Ruta je krenula sa zagrebačkog Trga žrtava fašizma, preko Svačićeva trga pa sve do Španskog i Mamutice u Travnom.

- Sve će trajati oko tri sata. Krećemo s popularne Džamije pa ćemo blizu Haulikove, gdje je s Arsenom Dedićem stanovala Gabi Novak, svirati njihove hitove pa idemo dalje. Zaustavit ćemo se na deset minuta, a ljudi, ako dođu, ako nas ne gledaju s prozora ili balkona, neka paze na distancu - najavio je Ćulumarević.

Iznenađeni građani izašli su na prozore i terase kako bi vidjeli što se događa i poslušali nastup, a nešto slično u ovo vrijeme pandemije Riječanima je nedavno priredio Damir Urban

POGLEDAJTE VIDEO Oduševio građane: Urban je iz autobusa pjevao Riječanima...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 28.04.2020.

    Svi sad kopiraju Urbana ,prvi je kružio po riječkim kvartovima i održavao koncerte u otvorenom turističkom autobusu !

  • valchy 28.04.2020.

    Pjevali mi ispred zgrade...Predivno :)

  • 28.04.2020.

    Dao bih se kladiti da je gospodin u bijelom Nikša Bratoš... Kakve je taj gospodin imao solaže u Crvenoj Jabuci, maestro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare