To je to što me zanima!

Zaboravili na zvijezde 'Voicea': Nina pjevala u praznoj dvorani

U posljednje vrijeme se ne čujem s Indirom, kaže Mateo Resman. Mentorica ga je zvala svojim sinom i plakala dok je pjevao, ali ljubav je, čini se, kratko trajala
Vidi originalni članak

Iako je prije dva i pol mjeseca pobijedila u prvoj sezoni 'The Voicea', Nina Kraljić (23) očito teško pronalazi put do publike. Prošli vikend se nadala spektaklu u Kutini, ali organizator je htio sve otkazati jer su se karte loše prodavale. U dvorani koja prima 250 ljudi bilo je tek 70-ak obožavatelja.

Lipovljanka se, unatoč debaklu, pojavila na pozornici i gažu odradila poput profesionalke. Njezina menadžerica jučer se nije javljala na telefon pa nismo uspjeli saznati kako se Nina osjećala pjevajući u polupraznoj dvorani. Najljepši glas Hrvatske, kojoj zamjeraju da previše kopira irsku pjevačicu Enyju, ima prvi singl 'Zaljuljali smo svijet', ali na YouTubeu ga je u tjedan dana vidjelo tek 150.000 ljudi, dok Severina i Jelena Rozga više klikova skupe u prvih nekoliko sati.

U posljednje vrijeme se ne čujem s Indirom, kaže Mateo Resman (22). Mentorica ga je zvala svojim sinom i plakala dok je pjevao, ali ljubav je kratko trajala. Mateo se zbog toga ne uzrujava. Nastavlja raditi na glazbenoj karijeri s Indirom Levak (41) ili bez nje.

Student ranog i predškolskog odgoja iz Gerova završava prvi singl s bendom Striptones.

- Nisam planirao solo karijeru. Bend vježba u studiju u garaži, imamo gaže ovo ljeto i radimo na albumu - rekao je Mateo. Za razliku od njega, Ema Gagro (28) ostala je u kontaktu s mentorom Jacquesom Houdekom (34).

- Povremeno se čujem i razgovor uvijek prođe u zafrkanciji, ali i glazba nam je tema - kaže soul diva s Lošinja. Nedavno je izdala prvi singl 'Trebaš mi'. Potpisuje ga sama Ema, a producirao ga je Srđan Sekulović - Skansi.

Ivan Dečak (36) iz Vatre jedini je mentor koji je održao obećanje i nastavio glazbenu suradnju s kandidatom iz svog tima. Marinu Juriću Čivri (20) roker je napisao debitantski singl 'Dobro jutro svima'. Rokerski duo iz Virovitice nastavit će raditi zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • sweet_fire 13.07.2015.

    Dečak je i bio jedini iskren i pravedan u ovom showu

  • Barometar 11.07.2015.

    Nina bjež iz zemlje nca,nca, ncacaa..gdje uspjeh određuju sumnjivi likovi debelog novčanika iz pozadine, a marionetice prodane pevaljke gledamo ama baš svaki dan ako ništa radi dobrih novih sandalica...ova zemlja pleše u ncaca već predugo tužnih godina....ak je Rita Ora otišla iz Prištine i postigla svjetsku slavu, možeš i ti i još puno više....ne prodaji se za par gažica, molim te ne prodaji se....ostani svoja! Dobar glas se daleko čuje, a loš....

  • mily 11.07.2015.

    navijala sam za Marina i baš mi je drago da je Dečak ispunio obećanje. Bravo dečki!

Komentiraj...
Vidi sve komentare