To je to što me zanima!

Zabrinula je kraljevsku obitelj: Kate Middleton divi se Angelini

'ONA JOJ JE UZOR' Supruga princa Williama navodno je zabrinula kraljevsku obitelj jer je očarana Angelinom Jolie i izgladnjuje se kako bi bila mršava baš poput nje
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea navodno je zabrinula kraljevsku obitelj svojom opsjednutošću Angelinom Jolie (36). Kate Middleton (29) navodno je očarana Angelininim ispijenim izgledom i i humanitarnim radom.

- Kate se sviđa to što je Angelina uvijek elegantna i što se čini da je to postigla bez puno truda - otkrio je njezin prijatelj za časopis OK!.

Kate bi navodno, baš poput glumice i njezinog partnera Brada Pitta (47), voljela posvojiti djecu.

- Uvijek je govorila da bi voljela posvojiti nekoliko djece poput Angeline. Ona i William misle da bi to baš bilo moderno - izjavio je prijatelj i dodao da Kate poput Angeline želi biti snažna i neovisna žena.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nina12345 03.01.2012.

    simpa cura i sve je OK ali mislim da bi sama trebala biti uzor drugima a ne tražiti uzore u drugim ljudima. Ne postaje se samostalna i samosvjesna žena zato što je to negdje viđeno već zato što se u takvu osobu gradiš iskustvom .

  • ira1hr 03.01.2012.

    Nisam znala da se djeca posvajaju zato jer je to moderno, predivni ljudi !!!!

  • bustedagain 03.01.2012.

    nista cudno...obadvije su dosadne: jedna misli da je druga majka Tereza a druga cekala sto godina da postane princeza (po zanimanju!)

Komentiraj...
Vidi sve komentare