To je to što me zanima!

Zac Efron negirao glasine o plastičnim operacijama: 'Skoro sam umro zbog ozljede vilice'

Majka mi je rekla da internetom kruže brojni tračevi. Ne koristim internet toliko često tako da ne obraćam pažnju na zle jezike, rekao je Zac u intervjuu
Vidi originalni članak

Glumac Zac Efron (34) u intervjuu za ET je podijelio detalje o nesreći u kojoj je ozlijedio čeljust i zamalo umro te je stao na kraj glasinama koje kruže internetom o tome kako se podvrgnuo plastičnim operacijama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Majka mi je rekla da internetom kruže brojni tračevi. Ne koristim internet toliko često tako da ne obraćam pažnju na zle jezike - rekao je Zac u intervjuu i dodao da mu je život bio ugrožen zbog nesvakidašnje nesreće koja ga je snašla. 

Nesreća se dogodila 2013. kada se Efron poskliznuo na mokrom podu dok je u čarapama trčao kroz svoju kuću. Pri padu je udario glavom o granitnu fontanu i izgubio svijest. Kad se probudio brada mu je "visila" s lica i morao je hitno na operaciju. 

- Situacija se isprva može činiti smiješnom, ali skoro sam umro. Onesvijestio sam se. Kada sam se probudio, shvatio sam da se moja vilica doslovno odvojila od ostatka lica - ispričao je. 

Intervju u kojemu je razotkrio tajnu njegove 'nove' vilice je zapravo bio u sklopu promoviranja njegovog novog filma 'The Greatest Beer Run Ever'. U filmu utjelovljuje lik Johna 'Chickieja' Donohuea, koji 1967. napušta New York  kako bi odnio pivo svojim prijateljima iz djetinjstva u vojsci dok se bore u Vijetnamu

ZAC EFRON SLAVI 34. ROĐENDAN Miljenik žena slavu je stekao ulogom u 'High School Musical', a ljubio se čak i sa snagatorom

Ovaj Hollywoodski glumac, postao je miljenik tinejdžerica ulogom u filmu 'High School Musical' iz 2006. kada je imao svega 18 godina.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kbi 20.09.2022.

    naravno, muski nedostatak visine nadoknaduju na razne nacine, pa tako i ovaj gospodin.....

  • sunčandan 19.09.2022.

    meni je on supač

  • Mrs Karen 19.09.2022.

    Strašno je da sad i muški to rade - unakazuju se. Meni se čini da su mu oči stisnute od bottoxa, a usta su mu nekako kruta i kao natečena, tako da bi rekla da u njima ima barem po 1 mililitar hijalurona. Vilica mu je također šira nego prije, tako da je bradu isto popravljao, širio čeljust kao što su Kedžo i Ciganović kod nas od muških, Maja Marinković i Iva Grgurić od ženskih. A ako želite vidjeti nešto stvarno šokantno pogledajte na što liči nova Gwen Stefani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare