To je to što me zanima!

Zac je tulumario sa Sheenom: On ga je i navukao na kokain

Zac Efron se u tajnosti prije pet mjeseci prijavio u kliniku za odvikavanje od kokaina. Glumac je prije liječenja tulumario s problematičnim kolegom Charliejem Sheenom
Vidi originalni članak

Glumac je priznao da je nekoliko tjedana bio u klinici za odvikavanje od droga. Mjesecima prije odlaska Zac Efron (26) bio je redovit gost na ludim tulumima problematičnoga kolege Charlieja Sheena (48).

- On ga je i navukao na drogu i alkohol - rekao je Zacov prijatelj.

Bivša Disneyjeva zvijezda u tajnosti se prije pet mjeseci prijavila u kliniku za odvikavanje od kokaina. Nije se više mogao nositi s ovisnošću o kokainu, a eksperimentirao je i s MDMA, aktivnim sastojkom u tabletama ecstasy poznatijem kao Molly. 

- Sada je zdrav i sretan. Posvetio se snimanju filmova - otkrio je izvor blizak glumcu. 

Efronu je ovisnost stvarala probleme na poslovnom planu zbog čega je propustio nekoliko snimanja filma 'Neighbours' u travnju, dok je tijekom raskalašenog tuluma u hotelskoj sobi u Las Vegasu s prijateljima uzrokovao štetu od 50.000 dolara. 

Zac Efron se u tajnosti prije pet mjeseci odvikavao od kokaina

Idi na 24sata

Komentari 5

  • perhpethua 21.09.2013.

    steta ..

  • Maddog 21.09.2013.

    sam si se navukao faco,,nije ti držao pištolj na čelu i vikao da šmrčeš i piješ,,

  • kung fu panda 20.09.2013.

    ajde mali ne laži nego si se ti htio takmičiti sa Charlijem pa kad si vidio da te dere na svakom polju brže kuku lele po novinama pa nije ti on natakao na silu alkohol ili gurao nos u bijelo mogao si ustati i otići ali ne ti bi bio u ligi frajer do kraja a šmrkljav da ne možeš biti šmrkljaviji

Komentiraj...
Vidi sve komentare