To je to što me zanima!

Zadar: Bernie Ecclestone u slastičarnici kupio burek

Nakon što su bili u zadarskoj slastičarnici, bračni par Ecclestone nije pješačio do jahte. Zamolili su prolaznika za prijevoz koji ih je odvezao do jahte
Vidi originalni članak

Nakon popodnevne kave u Zadru Slavica i Bernie Ecclestone s prijateljima su se uputili u šetnju obalom prema Relji, turistima ne baš privlačnom dijelu grada.
- Nisam ih uopće prepoznao - priča djelatnik slastičarnice Jazine. Slavica mu je rekla da su čuli da imaju najbolji burek, a Bernie je potom naručio dva sa sirom.
- On odlično priča hrvatski. Ona je bila umorna pa me pitala mogu li im pozvati taksi do mosta. Potom su izašli van. Poznati par s prijateljima potom je ušao u crvenu Ford Fiestu te ih je vozač odvezao do jahte.
- Pohvalili su i burek i fotografe, koji su ih pratili cijeli dan. To su normalni i pristupačni ljudi - kazao nam je V.Č., koji je Ecclestoneove prevezao do jahte, a neslužbeno doznajemo da je zadarski policajac. Nije htio odgovoriti na pitanje jesu li ga Slavica i Bernie “žicali” za prijevoz ili ih otprije zna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tina00 09.07.2008.

    novinari recite mi da mogu spavati ...dali ga je i pojeo??????

  • Reni 0506 09.07.2008.

    P j.. mu mater!!!!Ja ovo ne vjerujem! Zamisli sad fame-kupio je burek!!!! Ne, pa vi novinari 24 sata ste stvarno u krizi ako cak i o tome moramo citati u novinama...katastrofa, zato i kostaju 3 kune jer se nista pametno neda procitat nutra:-)

  • brener 08.07.2008.

    u jazinama je najbolji burek. to svi u zd znaju.znaju šiptari svoj posal. a najgori je u pekari na lipotici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare