To je to što me zanima!

Zadnji intervju Rajka Dujmića: 'Imam mir. Predao sam se onom čemu pripadam, a to je glazba'

Izolaciju je jedno vrijeme provodio sa suprugom Snježanom i sinom Tinom u njihovoj kući u Gorskom kotaru. Tamo su, pričao je Rajko, kuhali i fino papali
Vidi originalni članak

Hrvatsku javnost potresla je vijest o smrti glazbenika Rajka Dujmića koji je preminuo u 66. godini od posljedica prometne nesreće. U svom posljednjem intervjuu, koji je u ožujku dao za 24sata, otkrio je kako je u izolaciji izgubio više od 20 kilograma. 

- Smršavio sam jer mi se ne da kuhati samom za sebe. Tu i tamo naručim nešto iz restorana - rekao nam je tada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodao je kako mu nije bilo dosadno jer su ga prijatelji često zvali i ispitivali ga za njegovo zdravlje. Nudili su mu i pomoć. Mnogi su ga htjeli posjetiti, ali Dujmić je izbjegavao kontakte. Držao se preporučenih uputa. Osim toga je i skladao.

- Sam sam, ali nisam tužan. Imam mir. Predao sam se onom čemu pripadam, a to je glazba - poručio je.

ODLAZAK GLAZBENE LEGENDE Preminuo je Rajko Dujmić (65)

Izolaciju je jedno vrijeme provodio sa suprugom Snježanom i sinom Tinom u njihovoj kući u Gorskom kotaru. Tamo su, pričao je Rajko, kuhali i fino papali.

- Tamo na 1080 metara nadmorske visine nema ni virusa ni buba. Sve je čisto, zdravo. Nadam se da će uspjeti dobiti propusnicu i vratiti se kući za blagdane - otkrio nam je.

Tada još nije počistio ni staklo koje mu je posvuda po stanu.

- Potres se u našem stanu dobro osjetio. Slupao je sva stakla, sve staklene police su popadale. Sva sreća da su prozori ostali cijeli - kazao je.

Podsjetimo, Rajko se od srijede navečer nalazio na jedinici intenzivnog liječenja na Odjelu neurokirurgije u KBC-u Rijeka na Sušaku. Tamo je dovezen u srijedu u večernjim satima nakon što je doživio tešku prometnu nesreću. Završio je u induciranoj komi, iz koje se nije probudio. 

Sletio je s ceste u provaliju duboku 11 metara. Otvorili su se zračni jastuci, ali su mu slomljena dva rebra, a dobio je i snažni udarac u glavu. Od njega se opraštaju brojne kolege...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 04.08.2020.

    onda nije bio vezan? ako je lupio glavom negdje jako... kako navode..

Komentiraj...
Vidi sve komentare