Obavijesti

Show

Komentari 4

Zadnji intervju Rajka Dujmića: 'Imam mir. Predao sam se onom čemu pripadam, a to je glazba'

Zadnji intervju Rajka Dujmića: 'Imam mir. Predao sam se onom čemu pripadam, a to je glazba'
9

Izolaciju je jedno vrijeme provodio sa suprugom Snježanom i sinom Tinom u njihovoj kući u Gorskom kotaru. Tamo su, pričao je Rajko, kuhali i fino papali

VIDEO

Hrvatsku javnost potresla je vijest o smrti glazbenika Rajka Dujmića koji je preminuo u 66. godini od posljedica prometne nesreće. U svom posljednjem intervjuu, koji je u ožujku dao za 24sata, otkrio je kako je u izolaciji izgubio više od 20 kilograma. 

- Smršavio sam jer mi se ne da kuhati samom za sebe. Tu i tamo naručim nešto iz restorana - rekao nam je tada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Životna priča Rajka Dujmića 01:36

Dodao je kako mu nije bilo dosadno jer su ga prijatelji često zvali i ispitivali ga za njegovo zdravlje. Nudili su mu i pomoć. Mnogi su ga htjeli posjetiti, ali Dujmić je izbjegavao kontakte. Držao se preporučenih uputa. Osim toga je i skladao.

- Sam sam, ali nisam tužan. Imam mir. Predao sam se onom čemu pripadam, a to je glazba - poručio je.

Preminuo je Rajko Dujmić (65)
Preminuo je Rajko Dujmić (65)

Izolaciju je jedno vrijeme provodio sa suprugom Snježanom i sinom Tinom u njihovoj kući u Gorskom kotaru. Tamo su, pričao je Rajko, kuhali i fino papali.

- Tamo na 1080 metara nadmorske visine nema ni virusa ni buba. Sve je čisto, zdravo. Nadam se da će uspjeti dobiti propusnicu i vratiti se kući za blagdane - otkrio nam je.

Tada još nije počistio ni staklo koje mu je posvuda po stanu.

- Potres se u našem stanu dobro osjetio. Slupao je sva stakla, sve staklene police su popadale. Sva sreća da su prozori ostali cijeli - kazao je.

Podsjetimo, Rajko se od srijede navečer nalazio na jedinici intenzivnog liječenja na Odjelu neurokirurgije u KBC-u Rijeka na Sušaku. Tamo je dovezen u srijedu u večernjim satima nakon što je doživio tešku prometnu nesreću. Završio je u induciranoj komi, iz koje se nije probudio. 

Sletio je s ceste u provaliju duboku 11 metara. Otvorili su se zračni jastuci, ali su mu slomljena dva rebra, a dobio je i snažni udarac u glavu. Od njega se opraštaju brojne kolege...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...