To je to što me zanima!

Zadrugari u panici zbog korona virusa: 'Ovdje sam zbog toga'

Pošalji mi najskuplje sredstvo za dezinfekciju. Korona virus se širi. Obolijevaju stariji od 65 godina, a djeca ga prenose, vikala je Miljana nakon što je saznala za virus...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Za naježiti se: Tenor s balkona pjevao serenadu svojoj Firenci

Natjecatelji Zadruge, najpoznatijeg realityja u Srbiji ne spavaju mirno otkako su saznali da se svijetom širi smrtonosni virus. Produkcija ih je obavijestila o situaciji, a uvedene su i stroge mjere prevencije. 

- Zadrugari su već na neki način u izolaciji. Ne čudi nas podatak da se gledatelji često zezaju kako su naši natjecatelji trenutno najsigurniji. Mjere prevencije uvedene su i prije nego što se pojavio prvi slučaj korona virusa u Srbiji. Novi natjecatelji se testiraju, a zaposlenici koji su svakodnevno u dodiru sa zadrugarima pregledavaju se nekoliko puta dnevno. Prije ulaska u kompleks koriste sredstvo za denzifikaciju. Otkazana je i publika u svim emisijama. Slobodno možemo reći da su natjecatelji na sigurnom i trudit ćemo se da tako i ostane - stoji u službenom priopćenju. 

Jedna od najpoznatijih reality igrača Miljana Kulić (26) nije krila strah kada je riječ o pandemiji korona virus. 

- Pošalji mi najskuplje sredstvo za dezinfekciju. Korona virus se širi. Obolijevaju stariji od 65 godina, a djeca ga prenose - vikala je Miljana.

 

Pobjednica druge sezone showa, Luna Djogani (23) prije desetak dana ušla je u Zadruga, a cimerima je otkrila kako je širenje virusa razlog ulaska.

- Pa što ti misliš zašto sam ja ušla? Da se ne zarazim - pričala je Luna objašnjavajući detalje o korona virusu.

Brojni natjecatelji komentirali su kako se boje da im se članovi obitelji ne zaraze virusom.

- Mene ja strah tog virusa. Ne toliko zbog mene koliko zbog mlađeg brata. Otkako se to događa u svijetu imam ružne snove - pričala je Jelena Pešić (30). 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Za naježiti se: Tenor s balkona pjevao serenadu svojoj Firenci

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • PLAVOOKI_1 21.03.2020.

    Oni su barem saznali kakva je situacija u svijetu a ovi iz parova još uvijek ništa neznaju jer ih produkcija nije obavijestila

  • nestimene 20.03.2020.

    Dakle ono najbolje od svijeta trenutno, znanstvenici, doktori, inžinjeri itd su na sigurnom. Svijete mirno spavaj, svijetla budućnost je pred nama!

  • Pitt Bull 20.03.2020.

    Ovu bagru treba rastjerati i ukinuti da se ikada više bilo šta slično snima i prikazuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare