To je to što me zanima!

Zagrebački glazbenik o životnoj tragediji: 'Jedini sam preživio'

U spomen bratu i prijatelju Mladen je objavio album. Objavio je i singl na kojem su mu kao gosti zapjevali Ivana Banfić, Sandi i Severina
Vidi originalni članak

Zagrebački kantautor Mladen Burnać u intervjuu za IN Magazin prisjetio se teške tragedije koja je uvelike utjecala na njegovu glazbenu karijeru

Brze banane ime je punk benda koji je krajem 80-ih bio jako popularan. U njemu je Burnać počeo karijeru kao pjevač i gitarist. 

- 1989. godine imali smo prometnu nesreću u kojoj mi je poginuo brat. Zvao se Ante, zvali smo ga Zdravko, on je bio menadžer i tekstopisac benda. Jedan moj prijatelj Mišo je poginuo tamo i ja sam jedini preživio u tom autu - rekao je glazbenik. 

MALI REKORD Mladen Burnać objavio čak tri spota odjednom: 'Nisam slijedio pravila i moj album je netipičan'

U spomen bratu i prijatelju Mladen je, nakon oporavka od nesreće, objavio album. Objavio je i singl na kojem su mu kao gosti zapjevali Ivana Banfić, Sandi i Severina

- Severina je toliko bila predana tome da je nabavila i plavu periku da bi bila u spotu. Bilo je simpatično da je došla s menadžericom, to joj je bila sestra. Onako, tek je počela, još ništa nije napravila, već je imala menadžericu - otkrio je zagrebački glazbenik. 

Podsjetimo, Mladen Burnać nedavno je na YouTube kanalu postavio tri videospota za pjesme "Život je komedija samo", "Ljubavnici" i "Ostavi te ljude" te tako napravio mali rekord u objavljivanju spotova. Posebnost svih objavljenih video uradaka je u tome što se u niti jednom Mladen fizički ne pojavljuje.

- Nema me u spotovima jer nisam htio da moj lik, kakav god bio, odvlači pažnju od stihova i glazbe. Mislim da je to slično kao i slušanje glazbe na radiju. Bolje doživite umjetnika samo kroz njegov glas i ono o čemu govori. To je po meni ispravnije i ljepše - ispričao nam je. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Driver 17.06.2022.

    Zvao se Ante, zvali smo ga Zdravko 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

  • Pobotchnick Leeyoobo 16.06.2022.

    Svaka čast na samopouzdanju, netko tko frflja odluči biti pjevač i napravi kakvu takvu karijeru. Ne dfovi mala politfajtfe ne dfovi mala devet dva

  • Mrs Karen 16.06.2022.

    Otkako sam ga vidjela u objavi Sare Sučić, u striptiz baru gdje je ona radila, kako mu pleše u krilu, nekako mi je prestao biti simpatican.

Komentiraj...
Vidi sve komentare