To je to što me zanima!

Zagrebački solisti prekinuli su odmor da sviraju s Massimom

Svoj zadnji koncert sa Zagrebačkim solistima u Hrvatskoj Massimo Savić održat će 12. kolovoza na zadarskom Forumu. Neki od solista čak su se vraćali s godišnjeg kako bi se pridružili pjevaču
Vidi originalni članak

Zagrebački solisti su velike svjetske zvijezde i krivo mi je što se o njima ne govori toliko koliko oni zaslužuju. Osim toga, bio je veliki izazov pripremiti koncertni materijal s njima, rekao je u Zadru u srijedu Massimo Savić (54) najavljujući svoj koncertni spektakl na zadarskom Forumu.

Otkrio je kako nije bilo lako dobiti Soliste za taj koncert. Neki od njih samo zbog zadarskoga koncerta prekinut će godišnji odmor na samo dan - dva kako bi s Massimom svirali u Zadru.

- Nisu trebali raditi Zadar i već smo se bili pomirili da nećemo imati soliste. Međutim, kada su čuli da se radi o Forumu, kada su shvatili koliko mi je važan Zadar i koliko sam za taj grad vezan, jednostavno se to moralo dogoditi da dođu na zadarski koncert - dodao je Massimo.  

Osim Zagrebačkih solista, Massimo je najavio kako će biti još gostiju, no nije želio otkriti o kome se radi. Naš proslavljeni glazbenik posebno je istaknuo kako će koncert biti na pozornici svjetske klase, naglasivši kako je to skupo, ali izvedivo i u našim prilikama.

- Može se raditi kao što rade i svjetske zvijezde, samo ne smiješ htjeti kupiti Mercedes odmah nakon svoga nastupa. Moraš shvatiti da se baviš vrlo skupim sportom, kao što je tvoja bina, dizajnirana posebno za tebe - poručio je Massimo iz Zadra. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ducky_1 06.07.2016.

    Lijepo je što još ima pjevača koji rade na sebi a publici se prezentiraju glasom i kvalitetom nastupa a ne skandalima.

  • Linz 06.07.2016.

    Nije to ništa, neki dan kod moje komšinice Joke krava Milka otelila četvorke, a nije ni muknula, a jučer majmun napravio haos : Pao na transformator, i pola Kenije ostalo bez struje !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare