To je to što me zanima!

Zaigrala se: Badrić suzila struk i nepažnjom je iskrivila vrata...

Prostor ispred frizerskog salona Nina je malo 'savila'. Neki od njenih obožavatelja to nisu ni primijetili, a drugi su brzo komentirali. Čini se kako joj nisu zamjerili ovaj gaf
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (47) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju kako pozira ispred frizerskog salona u cvjetnom kombinezonu. Vrata frizerskog salona Nina je malo 'savila' dok je uređivala fotografiju. Neki od njenih obožavatelja to nisu ni primijetili, a drugi su brzo komentirali.

- Opa, skinulo se desetak kila u photoshopu. Gle ukrivljene linije - jedan je od komentara njenih pratitelja. 

'POHVALILA SE' NA INSTAGRAMU Nina Badrić pokazala je sestru: Bože, kao da gledam dvije Nine

Nina je doduše naišla samo na komplimente pa se čini da obožavatelji pjevačici nisu zamjerili ovaj gaf.

- Rijetka pjevačica koja se oblači kulturno i na nastupima i na fotografijama. To je najprije prava kršćanka i primjer kulture svim drugim glazbenicima, a onda uz to i vrhunska pjevačica - napisao je Nini jedan oduševljeni pratitelj.

Nina je nedavno rekla kako je njezin najveći strah - nemoć. Ona nije jedna od onih žena koje se boje starenja pa odlaze kod estetskih kirurga kako bi proces bio što sporiji.

- Strah od starenja je normalan i prirodan, ali isto tako skroz bespotreban, jer će nas sve jednog dana to dočekati. Bojali se mi ili ne. Bojim se nemoći, a ne starosti - govori pjevačica, koja zna koliko je važno bliskim ljudima govoriti da ih voli i stoga to često čini.

Obožavatelji je hvale kako je uvijek nasmijana i puna energije, ali i Nini je nekad svega preko glave. Srećom, kaže, nije konfliktna osoba, pa ju nije tako lako naljutiti, a ona uvijek pazi da u duši ima mir jer je to najveće bogatstvo.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Kojaglupost 13.08.2019.

    Bila mi je simpatična i njezine pjesme neke ok, ali kad 2 moje prijateljice koje se ne znaju međusobno kazu kako je drska i kako se bahato ponaša (obje su je frizirale), pala mi u očima i zgadila mi se jer priča jedno, a radi drugo...

  • bubleha 10.08.2019.

    Umjeso da se bavi unucima ...,..

  • 10.08.2019.

    Bolje da krene teretanu ako si je predebela, nego da se naslikava i igra u fotošopu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare