To je to što me zanima!

Zajedno i nakon Big Brothera: Darko je sve bliže svojoj Tini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
PRIJATELJI Bivši sustanari su na turneji po Balkanu, često se čuju telefonom i viđaju kad i gdje god stignu. Većina njih tulumari na blagdanima u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Obitelj Vasić došla je u zagrebački Kozari bok na poziv Roma Šefika Hašimovića , poduzetnika zvanog Mače. Ugostio ih je u svom domu. Posjet Zagrebu trajat će dulje od planiranih tjedan dana jer obitelj Vasić ima mnoštvo obožavatelja.

Ljubav S teffani Banić (21) i Đorđa Đenića (29) trajala je izvan Big Brother kuće samo nekoliko dana. Beograđanin sad ljubi Draganu Mičić (27), prijateljicu sestara Šegetin iz Rijeke. Đole i Dragana upoznali su se u Beogradu, gdje je ona gostovala u studiju, a nastavili su se družiti u Rijeci, kamo je on s ostalim ukućanima došao u posjet prije nekoliko dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Druženje bivših sustanara i dalje traje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tina (24) i pobjednik showa Darko Petkovski (27) stalno su se ljubili na after partyju u Beogradu. Darko je na partyju Tininoj prijateljici Dragani stalno govorio 'ti ćeš nam biti kuma'. Makedonac je planira posjetiti, a na putu do Rijeke u Delnicama se susreo s E rvinom Mujakovićem (24), koji se vraćao odande. Iako je Barbara odbila Ervinova udvaranja jer, kaže, voli misterioznog muškarca, družili su se u Rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • Alma13 30.12.2015.

    A brižna Stefani...

  • orim1501 28.12.2015.

    on sve bliži a ojeri sve tanji

  • bopozopo 28.12.2015.

    To je udarna vijest za građane Hrvatske, mene je već zabrinulo šta se događa sa ovim džabalebarošima iz Big Bradera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare