To je to što me zanima!

'Zajedno smo počeli. Zajedno smo živjeli. Teško će nam biti...'

Znam koliko je bio nježan sin. Znam koliko je bio nježan otac. Brižljiv. Dobar suprug i pravi prijatelj. Svi su ga voljeli. Bio je poseban i jednostavan, priča Rade
Vidi originalni članak

Bard glumišta Mustafa Nadarević preminuo u 78. godini života, a od njega se opraštaju brojni kolege i obožavatelji. Među njima je i glumačka legenda Rade Šerbedžija (74) koja je na društvenim mrežama uputila posljednje riječi velikom prijatelju i legendarnom glumcu. U kratkom videozapisu, sa suzama u očima, otkrio je kako se teško nosi s gubitkom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S Nadarevićem, priča Rade, nije bio samo prijatelj. Naime, tijekom studija, Mustafa i Rade bili su cimeri, a isti krov dijelili su pune tri godine. 

- Što da kažem o našem Mustafi Nadareviću. Prijatelju, božanstvenom i jednom od najdivnijih hrvatskih glumaca. Zajedno smo počeli. Zajedno smo živjeli tri godine. Dijelili jednu sobu. Znali smo jedan o drugom sve i volio sam ga mnogo - rekao je Rade i dodao:

  

- Znam koliko je bio nježan sin. Znam koliko je bio nježan otac. Brižljiv. Dobar suprug i pravi prijatelj. Svi su ga voljeli. Bio je poseban i jednostavan. Kao ta Bosna koju je nosio u sebi. Teško će nam biti bez njega - dodao je za kraj. Brojni obožavatelji u komentarima su nizali poruke sućuti i žaljenja za voljenim glumcem. 

Mustafa Nadarević već je dulje vrijeme imao ozbiljne zdravstvene probleme zbog kojih je sve do nedavno bio u bolnici, nakon čega je pušten na kućnu njegu. Preminuo je u svome domu u Zagrebu, a svijet glume ovih prostora bez njega definitivno neće biti isti. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 24.11.2020.

    To je bila klasa. Ništa čudno. Kao što je ništa čudno da su Srbi njegove generacije dali veliki doprinos glumištu tako što su stvarno izbacili sjajne glumce.

  • 24.11.2020.

    Lijepo rečeno, prelijepo. Samo. Nešto mi smeta. Rade ni sad nije mogao da ipak (unatoč tome što ima milijun godina iskustva) ne ispliva glumački ego. Čemu ta dramaturgija na kraju videa? Scena. Čemu? Mogao je sve reći i ugasiti kameru. Ako je htio stvarno "odšetati u suton" to publika nije morala vidjeti. Nema smisla. Eto, zbog toga nikada neću u dubini razumijeti glumce.

  • samo peri 24.11.2020.

    Ispada da se Nadarević družio jedino sa srbima-Ljuština, Šerbedžija,Štrljić i td......

Komentiraj...
Vidi sve komentare