To je to što me zanima!

Zajedno za Dinamovo proljeće: Rokeri i reperi ujedinjuju snage

Kulminacija manifestacije bit će koncert u Domu sportova, na kojemu će nastupiti Jura Stublić & Film, zagrebački punk-rock bendovi Kawasaki 3P i Šank te hip hop velikani Tram 11
Vidi originalni članak

Udruga članova GNK Dinamo, ‘Dinamo - to smo mi’, prije desetak dana predstavila je program za izložbu ‘Dinamovo proljeće’. Prodano je više od 1500 karata u svega tjedan dana, na lokacijama diljem Hrvatske, a u Slavonskom Brodu su već napunili jedan autobus, rekao je predsjednik Udruge ‘Dinamo - to smo mi’ Juraj Čošić. 

Program, koji će trajati do 19. veljače, sastoji se od izložbe povijesnih eksponata, prikazivanja dokumentarnog filma i koncerta u Domu sportova na kojemu će nastupiti Jura Stublić & Film, zagrebački punk-rock bendovi Kawasaki 3P Šank te hip hop velikani Tram 11. Svi oni na neki će način odati počast velikom uspjehu kluba, a cilj cijele manifestacije je buđenje građanske podrške Dinamu. 

VELIKA AKCIJA Dinamovo proljeće: Klub se vraća korijenima i navijačima

Događanja će biti sve do ožujka kada organizatori pripremaju i javnu tribinu na temu 'Potencijali Dinama' te najavljuju još neka iznenađenja, a iz udruge poručuju da pozivaju sve koji dišu plavo te vole svoje klub i grad da proslave uspjehe igrača i probude duh zagrebačkih ulica. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Dalmatino94 06.02.2019.

    Sam da Jura ne odlepi na bini

  • mexpert 05.02.2019.

    POMOZIMO HRABROJ MAMI Ani Mari Ljutić (38) iz Zagreba tijekom trudnoće liječnici su otkrili rak dojke. Pala je u komu. Rodila je i preživjela, no obitelj je sad pred financijskim slomom Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/borimo-se-ali-voda-nam-je-sad-dosla-do-grla-pomozite-nam-612395 - 24sata.hr ajde,budite frajeri i uplatite toj obitelji

  • Zagreb86 05.02.2019.

    Napokon se nakon dugo godina širi pozitivna energija oko Dinama, treba probudit purgere koji su ostali u Zagrebu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare