To je to što me zanima!

Zakopčana Soraja posjetila je Louvre: Nema sunca u muzeju

Srpska starleta pozirala je u uskom kombinezonu na točkice kojeg je upotpunila plavim sakoom, crvenom beretkom i torbicom, a od modnih dodataka još se ukrasila naočalama brenda Dolce & Gabbana
Vidi originalni članak

 Iako je najpoznatija po bujnim grudima i golišavim fotkama, starleta Soraja Vučelić (31) često se zna pohvaliti i svojom umjetničkom crtom. Ljeti nas savjetuje koje knjige da čitamo, dok je jesen rezervirana za kulturno uzdizanje po muzejima.

Gospodična Vučelić je tako jučer odlučila posjetiti Louvre, u kojemu je spremno pozirala kraj djela vrhunske umjetnosti. I to, gle čuda, zakopčana do grla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpska starleta pozirala je u uskom kombinezonu na točkice kojeg je upotpunila plavim sakoom, crvenom beretkom i torbicom, a od modnih dodataka još se ukrasila naočalama brenda Dolce & Gabbana, makar je obožavateljima bilo čudno zbog čega nosi sunčane naočale u muzeju.

- Pa nema sunca u muzeju! - komentirali su obožavatelji. Soraja je ovog ljeta posjetila sva mondena europska ljetovališta, kupala se u Saint Tropezu, šopingirala po Monaku, partijala po Ibizi, a protekli vikend provela je u Njemačkoj. Čini se kako se zbog brojnih putovanja starleta malo opustila. 

- Dobila sam tri, četiri kilograma, pa zato izgledam bujnije. Bila sam baš jako mršava, imala sam trojku, možda i četvorku. Sad ne znam kolike su mi grudi točno. Mislim da je ipak petica u pitanju - rekla nam je Soraja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 42

  • lulichmiro 20.11.2019.

    imam filing da k...a ne kuži

  • frenky___ 09.11.2019.

    Ajmeeeee Sorajica,kako je dobraaaaa,šteta da nemam pinke,odmah bi ju ženil😍😘😍😉😍

  • 08.11.2019.

    Neka posjeti muzej voštanih figura!

Komentiraj...
Vidi sve komentare