To je to što me zanima!

Zaljubljen 'do ušiju': Vida ne skida pogled sa svoje supruge

Nogometaš često na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa svojom suprugom, stavljaući u opis emotikone srca. Svoju Ivanu voli iznenaditi i skupocjenim poklonima, s kojima se ona rado 'pohvali'
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Domagoj Vida (30) na društvenoj je mreži objavio fotografiju sa suprugom Ivanom (25) na kojoj mu ona sjedi u krilu i zaljubljeno ga gleda. Na svoje je oči nalijepio 'sticker' koji daje do znanja koliko je zaljubljen u svoju suprugu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivša manekenka i trenutačni igrač turskog Bešiktaša vjenčali su se 2017. u Umagu, nakon četiri godine veze, a imaju sina Davida (4).

Domagoj voli iznenaditi svoju suprugu raznim poklonima. Tako je nedavno za svoju dragu odabrao neobičnu masku za iPhone XS Max. Napravljena je od čistog 24-karatnog zlata, a na njoj se nalazi lik Domagoja i njihovog sina Davida. 

- Mama, volimo te - piše na donjem dijelu maskice. Domagoj nije štedio na poklonu za Ivanu. Cijene ovakvih personaliziranih zlatnih maskica za iPhone XS Max kreću se oko 20 tisuća kuna. Ovo nije bio prvi put da Domagoj časti svoju Ivanu sa skupocjenim darovima. Početkom siječnja za njezin 25. rođendan kupio joj je Rolex na koji je ugravirao datum njezina rođenja.

Nogometaš voli iznenaditi svoju suprugu skupim poklonima pa je tako nedavno na svom Instagram profilu Ivana objavila fotografiju s mnoštvom vrećica iz Diora.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 27.09.2019.

    Gleda svoju a ne tudju a sto se tice poklona a kome ce kupovati pa nece valjda meni nego zakonitoj..logicno po financijama da nece ici u offertisimo😂😂😂

  • OS98netko 27.09.2019.

    Nzns koje vise ruzniji on ili ona

  • volimpršut 27.09.2019.

    Ma su zgodni da popizdiš...miauuuuuuuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare