To je to što me zanima!

Zaludjela ga: Šeik je u Dubaiju Avu htio kupiti za 50.000 eura

Karabatić se zabavljala u jednom klubu u Dubaiju, kada ju je uočio bogati šeik i poželio ju kupiti. Kada je čula njegovu ponudu, pobjegla je glavom bez obzira
Vidi originalni članak

Šeik ju je uočio u jednom klubu i svidjelo mu se što je prirodno zabavna, slobodna i plavuša. Preko svojih posrednika, pozvao je pjevačicu da mu se sa svojim društvom pridruži u separeu, a ona je to sa zadovoljstvom prihvatila, rekao je izvor za srpski Kurir .

Ava ga je tada, tvrdi izvor, zavađala i plesala pred njim te ga potpuno očarala. Bogataš je zatim njenom prijatelju ponudio 50. 000 eura za Avu jer je želio da ostane s njim u Dubaiju.

- Kada joj je to prijatelj rekao, ona se doslovno zaledila. Preplašila se njegovih namjera i izletjela iz separea i s prijateljem napustila klub - ispričao je izvor, a cijelu priču potvrdio je i Avin otac, Ivica, koji kaže da se Avi to često događa.

- Eto, krajem ljeta bio sam s njom u Sarajevu, pa je i tamo zapala za oko jednom šeiku, oduševio se njom. Bila je provokativno odjevena, ali je na njega ostavila pravi dojam. On joj nije nudio novac, samo je gledao s divljenjem i dijelio joj komplimente - kazao je ponosni tata Karabatić.

Idi na 24sata

Komentari 201

  • šator 04.12.2015.

    kupljeno i prodano ,nikada vise svijetla ,postala bi iznuditelj tijela ,lova je prolazna a zivot neces vise nikada vratiti..

  • Grgurica 04.12.2015.

    Tajj seik tako puno daje vise vrijjedi jjedno rasno stene jjakog seika boze moj

  • Grumpy_Cat 03.12.2015.

    ja mogu samo reći: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare