To je to što me zanima!

Žanamari iznenadila: 'Ovo sam ja u badiću sa 75 kila! Imam samo tri fotke, jasno je zašto...'

Posljednjih je godina svoju liniju, zahvaljujući svakodnevnoj tjelovježbi dovela do savršenstva, pa nije ni čudo što slovi kao jedna od najseksepilnijih Hrvatica, no nije uvijek bilo tako
Vidi originalni članak

Pjevačica Žanamari Perčić (40) svakodnevno objavljuje provokativne fotografije koje vjernim obožavateljima zasigurno itekako zagolicaju maštu. Tako je ovog puta odlučila podijeliti kako je točno izgledala nakon poroda 2015. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Je li moram objašnjavati zašto iz ovog razdoblja imam samo tri fotke? - napisala je uz fotografiju 

Pozirala je u seksi tigrastom badiću koji joj je savršeno istaknuo bujno poprsje, a kako je i sama napisala, tada je imala oko 75 kilograma.

Isti mjesec pozirala je i u uskoj, crvenoj haljini u kojoj je u prvi plan došao trbuščić, ali i dekolte. Tada je imala oko 77 kilograma.

POKAZALA ZAVIDNU LINIJU Žanamari se skinula i pokazala stražnjicu: Tijelo je remek djelo

Priznala je kako je poslije poroda imala 83 kilograma, ali se i pohvalila da se stesala u samo četiri mjeseca jer je naravno pazila na prehranu i redovito vježbala, što je izazvalo lavinu reakcija pratitelja.

- Meni si na tim slikama od prije bila bomba - napisala je jedna od pratiteljica.

-  Teško je živjeti s ovolikim grudima, šest mjeseci je bilo dovoljno - požalila se Lalić te nadodala kako je veliki šok prijeći sa F na C košaricu, koliko god to na kraju izgledalo primamljivo.

Inače, Žanamari je posljednjih godina svoju liniju, zahvaljujući redovitoj tjelovježbi dovela do savršenstva, pa nije ni čudo što slovi kao jedna od najseksepilnijih Hrvatica.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • reala1 04.01.2022.

    Vrlo jeftino

  • neno568 16.12.2021.

    Dobra je kao sami Bog!Svaka ti čast,imaš bas sve na svom mjestu!!!!

  • 15.12.2021.

    Dobra je skroz , baš dobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare