Show

Komentari 57

Žanamari iznenadila: 'Ovo sam ja u badiću sa 75 kila! Imam samo tri fotke, jasno je zašto...'

Žanamari iznenadila: 'Ovo sam ja u badiću sa 75 kila! Imam samo tri fotke, jasno je zašto...'

Posljednjih je godina svoju liniju, zahvaljujući svakodnevnoj tjelovježbi dovela do savršenstva, pa nije ni čudo što slovi kao jedna od najseksepilnijih Hrvatica, no nije uvijek bilo tako

Pjevačica Žanamari Perčić (40) svakodnevno objavljuje provokativne fotografije koje vjernim obožavateljima zasigurno itekako zagolicaju maštu. Tako je ovog puta odlučila podijeliti kako je točno izgledala nakon poroda 2015. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Je li moram objašnjavati zašto iz ovog razdoblja imam samo tri fotke? - napisala je uz fotografiju 

Pozirala je u seksi tigrastom badiću koji joj je savršeno istaknuo bujno poprsje, a kako je i sama napisala, tada je imala oko 75 kilograma.

Isti mjesec pozirala je i u uskoj, crvenoj haljini u kojoj je u prvi plan došao trbuščić, ali i dekolte. Tada je imala oko 77 kilograma.

Priznala je kako je poslije poroda imala 83 kilograma, ali se i pohvalila da se stesala u samo četiri mjeseca jer je naravno pazila na prehranu i redovito vježbala, što je izazvalo lavinu reakcija pratitelja.

- Meni si na tim slikama od prije bila bomba - napisala je jedna od pratiteljica.

-  Teško je živjeti s ovolikim grudima, šest mjeseci je bilo dovoljno - požalila se Lalić te nadodala kako je veliki šok prijeći sa F na C košaricu, koliko god to na kraju izgledalo primamljivo.

Inače, Žanamari je posljednjih godina svoju liniju, zahvaljujući redovitoj tjelovježbi dovela do savršenstva, pa nije ni čudo što slovi kao jedna od najseksepilnijih Hrvatica.

Najčitaniji članci