To je to što me zanima!

Žanamari pozirala u tangicama i pokazala isklesanu guzu: 'Cure, život počinje kad vi to odlučite'

Pozirala je u prozirnom kompletu sa šljokicama koji je malo toga ostavio mašti. U prvi plan pala je njezina bujna stražnjica, ali ovog puta poslala je i znakovitu poruku
Vidi originalni članak

Žanamari Perčić (40) svakodnevno objavljuje provokativne fotografije pa je jednu takvu objavila i sada. No, uz nju je poslala i jednu snažnu poruku svim svojim pratiteljicama na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Djevojke, nemojte nikome dopustiti da vam kaže da ne biste trebali živjeti svoj život punim plućima! Život počinje kada se odlučite da počinje. Ako možete izgraditi svoj život od nule, nemojte mi reći da ne možete nadograditi svoj vlastiti - poručila je Perčić.

Pozirala je u prozirnom kompletu sa šljokicama, koji je malo toga ostavio mašti. U prvi plan pala je njezina bujna stražnjica te isklesane noge. Očarala je svojim besprijekornim stasom, ali i jasnim stavom kojim je bodrila svu žensku populaciju. Među komentarima našli su i oni brojnih poznatih lica, poput supermodela Murata Tavmana, voditeljice Elise D'Ospine, redatelja Jasona Shana te influncerice Elizabeth Keene Falzetta.

- Curo, izgledaš nevjerojatno - napisala je Elizabeth.

- O moj bože, mislim da će se pratitelji onesvijestiti gledajući ovu objavu - dodao je Jason, dok je Elise svoju očaranost prizorom izrazila emotikonom vatre. OTKRILE ŠTO JEDU, A ŠTO ZNAJU SKUHATI Žanamari ne voli ukusnu hranu, Nives kuha sve: Djeca meso ne jedu, ali treba i Drpića nahraniti

Ostali pratitelji bili su jednako oduševljeni njezinim seksepilom, sudeći po komentarima.

'Wow', 'Zapanjena sam', 'Svaka čast zlato', 'Moj bože', 'Savršena linija i izgled', 'Samo naprijed, svaka čast!, 'Zapalit ćeš Instagram', samo su neki od komentara ispod objave koja je vrlo brzo skupila tisuće lajkova.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • anchy2004 06.03.2022.

    kćer ti je ponosna

  • axell 05.03.2022.

    I njen drek smrdi, po cemu je posebna?

  • pospant 05.03.2022.

    Zasto malo ne objavite clanak o Mariji Meglaj ona je isto sva isklesana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare