To je to što me zanima!

Žanamari u tigrastom kompletu pokazala kako vježba noću

Među brojnim komentarima obožavatelja koji su pohvalili vitku liniju pjevačice, našao se i onaj kolegice Pamele Ramljak koja je napisala kako nije lako njenom mužu
Vidi originalni članak

Pjevačica Žanamari Perčić (40) na društvenim mrežama otkrila je obožavateljima koje vježbe radi za jačanje nogu, a pritom je obukla prigodni komplet s leopardovim uzorkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Leg day po noći by Žanimal - poručila je Žanamari koja se u opisu poigrala svojim imenom. 

Među brojnim komentarima obožavatelja koji su pohvalili vitku liniju pjevačice, našao se i onaj kolegice Pamele Ramljak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

- Nije mu lako... Tvom mužu jel - napisala je, a Žanamari joj je odgovorila:

- On spava snom pravednika, a ja brojim ovce i čekam trening sutra.

Početkom ožujka, pjevačica je otkrila koja je tajna njene vitke linije. 

- Trenutačno nastojim unijeti puno proteina pa mi ne ostane toliko mjesta za ugljikohidrate. No, unesem ih ipak kroz kuhani krumpir, blitvu, a ima ih, naravno, i u proteinskim pločicama - rekla je pjevačica pa nastavila:

- Pojedem ja i čokoladu. Još uvijek si to dozvolim kada mi dođe. Hrana za dušu. Imam barem jednom tjedno pošteni 'cheat meal', neku pastu ili pizzu - objasnila je Žanamari i mnogima 'ponudila slamku spasa'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

 

POGLEDAJTE VIDEO 24 PITANJA S JELENOM PERIĆ: 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • eho_ 13.03.2022.

    Ok i svima smeta, ne znam mnogo o njoj,ali sam sada poslušala par pjesmuljaka. Pa ženska ima lijepi glas i nije istina da ne zna pjevati. Dobro nije to vrsta glazbe koju slušam, barem ne ovo što sam čula od nje? ali ona je pjevačica i to ništa drugačija od ostalih iz njene branše..:)) Jedino štooo još i dobro izgleda i nije se zapustila. To nekima izgleda smeta.🤭😁 Zgodna je, neka se ne ljuti nitko, ako pomislim da je ljubomora u pitanju. A apropo pjevanja, bila je pjevačica i prije nego je dobila dijete koliko vidim. Što je sad trebala uzeti kuhinjsku krpu i dobiti 40 kg više? Ne znači da bi bila dobra majka, bože koje predrasude .. 🙄Čitam i nisam naišla na pozitivan komentar.😳 E svašta.. baš ružno za čitati.

  • omniameamecumporto 13.03.2022.

    Ako je to tigrasti komplet ja sam .... jel novinar vidio tigra na slici mislim.

  • beli1977 13.03.2022.

    I na Novkoviću je vjezbala! Kako je nije sramota????

Komentiraj...
Vidi sve komentare