To je to što me zanima!

Zanosna Beyonce otkrila čari reklamirajući badiće za H&M

Dio zarade od prodaje nove kolekcije bit će doniran organizaciji koja prikuplja novac kako bi se najsiromašnijim ljudima na svijetu omogućio pristup pitkoj vodi
Vidi originalni članak

Pjevačica je nedavno postala zaštitno lice nove ljetne kolekcije švedskog lanca ulične mode H&M. Nakon fotografije na kojoj je pozirala u košuljici i vrućim hlačicama s cvijetom u kosi zavaljena na ležaljci na plaži na Bahamima, svjetlo dana ugledale su i ostale fotografije pjevačice iz nove kampanje H&M-a. Beyonce Knowles (31) pozirala je pred objektivom Ineza van Lamsweerdea i Vinoodha Matadina u badićima s cvijetom u kosi i piercingom u pupku. Do izražaja je došla zavidna figura pjevačice koja je prije 15 mjeseci rodila prvo dijete, djevojčicu Blue Ivy Carter.

- Oduvijek sam voljela H&M-ov pristup modi. Ovom kampanjom pokušali smo dočarati sve emocije jedne žene kroz četiri elementa: vodu, vatru, vjetar i zemlju. Snimanje je bilo jako zabavno. Osjećala sam se kao da snimam video za neku od svojih pjesama - komentirala je pjevačica koja je sudjelovala u kreiranju novih modela i tako cijeloj kolekciji dala i svoj osobni pečat.

Nova kolekcija na police trgovina stiže u svibnju pod imenom 'Beyonce as Mrs. Carter for H&M', a 25 posto prihoda od zarade bit će donirano organizaciji koja prikuplja novac kako bi se najsiromašnijim ljudima na svijetu omogućio prisup pitkoj vodi.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • bezinspiracije 16.04.2013.

    Prelijepa je, ali u H&M -u nema nikad ništa dobro za kupiti.

  • pinky23 16.04.2013.

    Zgodna je! Da imam para kao i ona i dobar photoshop izgledale bi kao sestre blizanke!!!

  • vali30 16.04.2013.

    i ja bi na plažu rado obukla photoshop :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare