To je to što me zanima!

'Zapalila' Dubrovčane: Bujnu Australku snimali na zidinama

Australka se u traper haljinici 'naslikavala' i slala poljupce sa zidina te privukla veliku pozornost lokalaca i turista. Svoje dogodovštine objavljivala je na društvenoj mreži i prozvala se 'Hrvatski girl'
Vidi originalni članak

Model Lola Montanna (21) iz Australije cijeli lipanj i srpanj putuje po Europi, a trenutno se nalazi u Hrvatskoj. Prije dva tjedna posjetila je Srbiju i otkrila kako tamo ima daljnje rođake koje nije vidjela 16 godina. Australka je degustirala burek, ćevape i rakiju, a zatim je poželjela vidjeti Dubrovnik. 

- Nisam znala da se ovdje snimala serija Igra prijestolja. Mislim da ću joj sada dati priliku i konačno je pogledati - rekla je. 

Lola je u Dubrovniku spojila odmor i posao jer je na zidinama snimala reklamu za modni brend 'I.AM.GIA' iz Melbournea. 

Bujna Australka se u traper haljinici 'naslikavala' i slala poljupce sa zidina te privukla veliku pozornost lokalaca i turista. Svoje dogodovštine objavljivala je na društvenoj mreži i prozvala se 'Hrvatski girl'. 

Lola se u Dubrovniku častila ribljim delicijama u skupocjenom restoranu na Pilama uz more i uživala u pogledu. 

Nakon Dubrovnika, otišla je u Split, a kaže kako će cijelu rutu sigurno opet ponoviti...

PRINC WILLIAM NIJE VOLIO MEGHAN: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 15.06.2019.

    ima milijun ljepših cura i zgodnijih od nje

  • Mthesecond 15.06.2019.

    Dobro izgleda,nema sto..Realno nema muskarca koji nebi bacio oko na nju,ali postoji mana..Preniska je cini se,takve su sve takve I to odmah spusta ocijenu..Na slikama dojam dobar ali uzivo vjerojatno ko neki curetak,presitna..

  • 15.06.2019.

    Znači ova je predebela, neki dan je bila manekenka "ko fosna". Apsolutno je nebitno kako tko izgleda i ta stvar nije za komentiranje. Ali za komentiranje je negativnost vaših komentara, to vam unutarnja ružnoča izlazi preko tipkovnice? Dajte zakeljite link na svoje fotke da vidimo kak izgleda savršenstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare