To je to što me zanima!

Haljina, pa preko nje smoking: Billy Porter zapalio internet

Među prvima je crvenim tepihom prošetao glumac i pjevač Billy Porter koji je za ovu večer odabrao kombinaciju smokinga i crne haljine. Društvene mreže oduševljene su njegovim ekstravagantnim stajlingom
Vidi originalni članak

Na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara među prvima je prošetao glumac i pjevač Billy Porter (50) i, ako je suditi prema komentarima s društvenih mreža i raznim modnim guruima, odmah je postavio ljestvicu vrlo, vrlo visoko za ostale uzvanike. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Porter je crvenim tepihom prošetao u kombinaciji smokinga i crne haljine koju potpisuje Christian Siriano. Dizajner se ovom kombinacijom odmah pohvalio na društvenim mrežama, koje su izvrsno reagirale na ovaj neuobičajni stajling.

Porter je u prošlosti poznat po ekstravagantnim kombinacijama, ali ova je izazvala najviše pažnje. Na dodjelu je Porter stigao u pratnji supruga Adama Smitha, koji je pak stigao u klasičnom crnom smokingu.

VIDI OVO: Haljina, aluminijska folija ili bombonijera: Ove celebrity dame "zamotale" su se na Oscarima.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • torca0591 25.02.2019.

    Nije bolest sve šta boli...

  • h1gh_3nd 25.02.2019.

    da znate samo da nebudete neupuceni zasto su pederi i lezbe medu hetero pukom... sjetite se sodome i gomore.. e pa to su vam potomci potomaka.. i lako su se integrirali u danasnji sistem

  • andreja5_1 25.02.2019.

    Maškare, ma fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare