To je to što me zanima!

Započinje suđenje Draganu Bjelogrliću za fizički napad na redatelja Predraga Antonijevića

Bjelogrlić je ljetos nasrnuo na redatelja kontroverznog srpskog filma 'Dara u Jasenovcu' u jednom niškom hotelu i zadao mu nekoliko udaraca šakom prije nego li su ih ostali gosti uspjeli razdvojiti
Vidi originalni članak

Glumac Dragan Bjelogrlić (58) u jednom niškom hotelu s leđa je napao redatelja Predraga Gagu Antonijevića (63) u kolovozu prošle godine te ga udario više puta u glavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Prvi osnovni sud u Beogradu zakazao je početak suđenja Bjelogrliću 24. ožujka, piše Srbija danas.

Tužiteljstvo u Nišu podiglo je optužni prijedlog za nasilno ponašanje glumca i zatražilo zatvorsku kaznu od šest mjeseci.

Prisjetimo se, Bjelogrlić je nasrnuo na redatelja kontroverznog srpskog filma 'Dara u Jasenovcu' i zadao mu nekoliko udaraca šakom prije nego li su ih ostali gosti uspjeli razdvojiti, a Antonijević je dokumentirao ozljede koje je pretrpio te napad kolege okarakterizirao kao 'divljački čin pijanog i drogiranog čovjeka'.

Srpski mediji ranije su pisali i kako je Bjelogrlić u trenutku napada koji se zbio u ranim jutarnjim satima imao 1.15 promila alkohola u krvi, što je utvrđeno nešto kasnijim testiranjem, a izračunato na osnovi izmjerene količine koju je glumac tada imao. 

ŽAO MU JE, ALI... Dragan Bjelogrlić nakon napada na kolegu: 'Prezirem agresiju! Branio sam čast, ali pogrešno'

Nakon saslušanja pred tužiteljstvom u Nišu ukinuta je mjera zadržavanja te je glumac pušten da se u nastavku postupka brani sa slobode

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Istanbulska Konvencija 22.02.2022.

    Sad će ovaj napravit film kako su ga napali ustaše

  • MòlloM 22.02.2022.

    Bjelogrlić izgleda ko Rocky na kraju svakog filma.

  • Ante Portas 22.02.2022.

    Jel taj sto je dobio po njonji snimio onu Daru ili tako nesto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare