To je to što me zanima!

Zaprosio ju grof: Kate Moss se zaručila, a u braku je s drugim

Supermodel Kate Moss dobila je skupi zaručnički prsten fotografa iz aristokratske obitelji, a njezin muž još nije potpisao rastavu. Nikolai von Bismarck zaprosio ju je u Veneciji
Vidi originalni članak

Grof Nikolai von Bismarck (29), nakon manje od godinu dana veze, zaprosio je supermodel na romantičnom putovanju u Veneciji.

Iako je službeno još u braku s rokerom Jamiejem Hinceom (47), Kate Moss (42) zaručila se za 13 godina mlađeg fotografa. Zaručnik Nikolai član je aristokratske obitelji i potomak Otta von Bismarcka, prvog kancelara Njemačke. Na romantičnoj večeri, kleknuo je i zaprosio supermodel. Na talijanskom jeziku joj je izjavljivao ljubav.

Kate Moss je u braku koji već duže vrijeme ne funkcionira.

- Njihov brak je definitivno gotov. Jamie samo čeka da ona pokrene brakorazvodnu proceduru - kaže prijatelj para. Dodaje kako nisu u žurbi, ali im je jasno da se nikada neće pomiriti.

Kate je ušla u svijet modelinga s 14 godina. Najpoznatija je partijanerica među manekenkama koja živi raskalašeno uz puno droge, seksa i alkohola. Moss je 1994. bila u ljubavnoj vezi s glumcem Johnnyjem Deppom (53) a 2007. je bila zaručena za pjevača Petea Dohertyja (37). Šuška se da voli i djevojke. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Fortress 01.08.2016.

    Znači, Kata će nam postati grofica. Blago njoj. A, možda joj idući bude barun, pa će biti barunica. :))

  • 01.08.2016.

    znam, ona je poznata i lipa i može imat i deset tipova, ali mislim da bi svaka osoba koja je u braku trebala malo pazit na svoje ponašanje a ne od muškarca (žene) s kojim si bio pravit budaletinu i rogonju. Ljubav prođe, al neko poštovanje bi moralo ostat. Bila sam udana, nismo imali dice, i razišli smo se. Ali nikad nisam o bivšem mužu rekla nešto loše ili mu radila nešto iza leđa. Time bi sama sebi pala u očima.

  • montello 01.08.2016.

    možda voli imat 3 muža

Komentiraj...
Vidi sve komentare