To je to što me zanima!

Zaprosio ju je? Zayn je Perrie dao dijamantni Tiffany prsten

Obožavateljice diljem svijeta su na mukama jer ne znaju je li Zayn Malik iz One Directiona zaprosio svoju djevojku Perrie dok su bili na romantičnom izletu u Parizu
Vidi originalni članak

Prekidali su i mirili se nebrojeno mnogo puta, no unatoč svim ljubavnim 'brodolomima' dogurali su do prve godišnjice veze. Zayn Malik (20) i Perrie Edwards prvu obljetnicu ljubavi odlučili su proslaviti u Parizu. 

Pjevač One Directiona i pjevačica grupe Little Mix uživali su u Francuskoj. Šetali su ulicama Pariza, držali se za ruke i izgledali uistinu zaljubljeno. Snimili su ih u podnožju Eiffelova tornja kad je Zayn Perrie privukao k sebi i strastveno je poljubio. 

- Perrie je u Parizu bila zbog posla, a Zayn je otišao tamo kako bi je iznenadio. Proveli su nekoliko dana zajedno i bilo je jako romantično - otkriva prijatelj pjevača. 

- Zayn je Perrie ljubav iskazao i prstenom s dijamantom koji je kupio u Tiffanyju. Htio ju je iznenaditi i oduševiti te joj pokazati da je zaista voli - otkriva prijatelj te dodaje kako nije siguran da Zayn Perrie nije postavio 'veliko pitanje', točnije, ne zna je li je možda zaprosio ili ne. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SekaAllTimeLow 01.05.2013.

    joj da odmah su se zaručili.. stalno neka pretjerivanja

  • WOMANIZER 01.05.2013.

    zaručio se s duhom! lol

  • maya19 01.05.2013.

    a joooj baš bi bilo super da su se zaručili.baš su prekrasan par.... =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare