To je to što me zanima!

Zar i Hermiona? Hakeri prijete: Tvoje gole 'fotke' su sljedeće

Korisnici 4Chana prijete da će objaviti eksplicitne fotografije Emme Watson. Čak su napravili i internetsku stranicu na kojoj odbrojavaju još tri dana do objave materijala
Vidi originalni članak

Kada su procurile golišave fotografije njenih kolegica, Emma Watson (24) oštro je osudila napad na njihovu privatnost, a sada bi se i sama mogla naći u istoj situaciji. 

Korisnici servisa 4Chan za slobodnu i anonimnu razmjenu fotografija, na kojem su već objavljene fotografije holivudskih ljepotica, prijete da će objaviti i Hermionine škakljive 'fotke'. Napravili su čak i stranicu na kojoj ističu da je Emma sljedeća. Adresa stranice prigodna je, emmayouarenext.com na kojoj odbrojavaju još tri dana do objave njenih fotografija. 

- Ne zaboravite, najbolje tek slijedi - piše na dnu ekrana ispod sata koji odbrojava i Emmine fotografije na kojoj briše suzu.

Watson je UN-ova ambasadorica dobre volje za jednakopravnost spolova, a za vikend je u New Yorku govorila o feminizmu i pozvala muškarce da se uključe u razgovor o ravnopravnosti.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • WOMANIZER 23.09.2014.

    objavljene su već! lol

  • njofraaaaaa 23.09.2014.

    šta svi pljujete po njoj samo zato jer nema sisetine i guzičetinu pa vam se ne gledaju njene gole slike. ko vas sili da gledate? uostalom, da mi je vidjet vas pošto stalno pljujete po curama/ženama koje nisu jako obdarene.

  • SareniRucnik 23.09.2014.

    Covjek bi reko da ce MOZDA neka od njih bila mrvicu pametna da sve izbrise nakon sta su prvoj hakirali, ali neeeeee, ona uredno ceka da 'procure' i njoj... Hm....

Komentiraj...
Vidi sve komentare