To je to što me zanima!

Zaručila se bivša žena Zorana Mamića: Za mene je to vrhunac

Imamo toliko zajedničkih stvari, tema, smijeha. Jedino je bitna tu ljubav, ako nema ljubavi, onda sve drugo pada u vodu. Nismo ni jedno ni drugo od nekakvih formalnosti i papirologije, rekla je Vanja
Vidi originalni članak

Vanja Horvat (46), javnosti najpoznatija kao bivša supruga Zorana Mamića (48), zaručila se za partnera Mladena Vebera, s kojim je u vezi od početka 2018.

- Svi oko nas, da, znaju nas pitati, nama se ne žuri - rekla je Vanja za IN Magazin na pitanje o braku, a zatim dodala: 'Tko zna, možda s vremenom, sad smo mali korak napravili prema tome, a dalje ćemo vidjeti' te je priznala da su se zaručili.

- Za mene je to nešto što je zapravo vrhunac, a dalje ništa ne trebamo ni napraviti. Baš taj osjećaj pripadnosti, od prvog dana smo se baš našli. Imamo toliko zajedničkih stvari, tema, smijeha. Jedino je bitna tu ljubav, ako nema ljubavi, onda sve drugo pada u vodu. Nismo ni jedno ni drugo od nekakvih formalnosti i papirologije. Ako se voliš, voliš se i bez papira - dodala je.

VANJA HORVAT Mamićeva bivša: 'Dominantna sam, ali suprug me podržava...'

Zatim je rekla da su njih dvoje kao jedan stari dugogodišnji par i da sve spontano kod njih funkcionira.

- On ima troje predivne djece, ja imam dvoje. On je super s mojom djecom, meni su njegova djeca beskrajno draga - poručila je.

Inače, Vanja je s Mamićem u braku bila 17 godina, a zajedno imaju dvoje djece. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 23

  • OGI 47 05.03.2020.

    prošla bi još!!!

  • nervozni poštar 04.03.2020.

    Zaručila se pa onda stavite sliku nje i bivšeg. Dajte ovog novog ljepotana stavite.

  • ćiro legenda 04.03.2020.

    baš mi ju je žao. sigurno ko cura nije maštala da će jednog dana završit s ovakvim ćelavim glavonjom s glavom ko CRT televizor

Komentiraj...
Vidi sve komentare