To je to što me zanima!

Zaručio se Beckhamov otac (72) nakon godinu dana veze...

Davidovi majka i otac razveli su se 2002. godine nakon 33 godine braka. Nogometaš nikada nije dobro podnio rastavu roditelja, ali je sretan što su ostali u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Godine su samo broj: Sandra živi s deset godina mlađim...

Sretna vijest dolazi iz obitelji Beckham. Naime, otac jednog od najpoznatijih nogometaša svih vremena Davida Beckhama (44), Ted (72) objavio je zaruke s Hilary Meredith koju je upoznao prošle godine dok je radio s veretanima vojske. 

- Dok se trenutačno u svijetu događaju neke važnije stvari, drago nam je da možemo objaviti kako smo sretno zaručeni. Čuvajte se - stoji u zajedničkoj objavi budućih supružnika. 

Davidovi majka i otac razveli su se 2002. godine nakon 33 godine braka. Nogometaš nikada nije dobro podnio rastavu roditelja, ali je sretan što su ostali u dobrim odnosima. 

I sam je jednom prilikom rekao kako su mu roditelji bili strogi, a da je svoju djecu odgajao baš onako kako su i oni njega. 

- Djeca uvijek žele provesti što više vremena s nama, a mi puno radimo i mislimo da je to ispravan način odgoja. Želimo im pokazati da je za uspjeh potrebno naporno raditi. Iako smo svjesni toga da smo planetarno popularni, pokušavamo djeci ipak pružiti sasvim običan život u kojem će naša djeca prije svega biti djeca - rekao je David prije nekoliko godina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Godine su samo broj: Sandra živi s deset godina mlađim...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Tribun 30.03.2020.

    Đorđe balašević je otac Beckhama?

  • StanislavPetek 30.03.2020.

    BEZ KOMENTARA!

  • penzić 30.03.2020.

    ispravno treba ostavit nekome penziju

Komentiraj...
Vidi sve komentare