To je to što me zanima!

Zaručnika J.Lo napali da je imao aferu, javila se reality zvijezda: 'Čuli smo se, nismo se nalazili'

Iako se danima pisalo o tome kako bivši igrač bejzbola vara J.Lo, Madison je rekla kako to nije istina. Nekoliko puta su se čuli putem telefona, ali da se nikada fizički nisu susreli niti upoznali
Vidi originalni članak

Latino zvijezda Jennifer Lopez (51) trebala se udati za Alexa Rodrigueza (45) prošle godine, ali ih je u tome spriječila pandemija korona virusa. Iako se čini kako im je ljubav iz dana u dan jača, pojavile su se sumnje da je Alex imao aferu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dvojnica Jennifer Lopez

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reality zvijezda Madison LeCroy (30) u središtu je javnosti otkako je Craig Conover, njezina kolegica iz showa 'Southern Charm', rekla kako je Madison varala svog bivšeg dečka Austena Krolla s bivšim igračem Miamija. Gledatelji su zaključili da je riječ o Alexu Rodriguezu. 

Iako se danima pisalo o tome kako bivši igrač bejzbola vara J.Lo, Madison je rekla kako to nije istina. U razgovoru za strane medije je rekla kako su se nekoliko puta čuli putem telefona, ali da se nikada fizički nisu susreli niti upoznali.

U vezi poziva se povjerila, kako je rekla, krivoj osobi i sve je otišlo u krivom smjeru. 

- Sve te stvari su se dogodile prije par godina, ali tek se sad prikazuju te epizode na televiziji. Ne znam što da napravim. Nastojala sam biti što tiša u medijima, ne želim loše njegovoj obitelji ili mojoj. Mi smo definitivno nevini u svemu ovome - ispričala je Madison. 

Situaciju je komentirao i Alexov prijatelj.

- On nju ne poznaje. To ne znači da joj nije poslao poruku ili lajkao fotografije, ali ne poznaje je i sigurno nije imao ništa s njom - rekao je prijatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • lički 07.02.2021.

    JLO ništa posebno. Kratke jače latino noge i guzica. Madison je bonbončić.

  • nomistakes 07.02.2021.

    pa dobro ipak je pandemija i J. Lo mu mora malo popustiti tetkice sa strane 😉

  • nap 07.02.2021.

    neće ni s njim bit dugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare