To je to što me zanima!

Zaslužni su za njegov osmijeh: Bata 'okinuo' selfie s unucima

Dina Živojinović koja inače studira u Engleskoj, stigla je u posjet djedu Velimiru Bati Živojinoviću i baki Luli. Legendarni glumac najsretniji je kad je s obitelji
Vidi originalni članak

Bata je veoma vezan za svoju obitelj. I kad mu je bilo najteže, pitao je za našu djecu i unuke. Hvala Bogu, sad je dobro. Kad nas djeca posjete, njegovoj sreći nema kraja, rekla je za srpski Blic Lula, supruga Velimira Bate Živojinovića (81) . 

Selfie legendarnog glumca s djecom njegovog sina Miljka na Facebooku je objavila njegova unuka Dina Živojinović, koja je iz Engleske gdje studira, došla posjetiti djeda i baku. 

- Proveli smo divan dan. Djed se zezao kao i uvijek i pričao o svom životu. Zanima ga sve o mom studiju i nastavku obrazovanja. Baku ljubi kao da ima 20 godina. Ona je sretna kad nam može kuhati i uveseljavati nas kao kad smo bili mali - rekla je unuka Dina. 

Glumac je primljen u beogradsku bolnicu zbog gangrene stopala s kojim se muči godinama. Opet ga je posebnim injekcijama liječio kubanski liječnik. Iz bolnice  su ga pustili u kolovozu. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ja sam sam 31.03.2015.

    kazu,da,dok je hitler umirao rekao:ubijte batu zivojinovicaaaaa........

  • jedi_sira_brateuu 31.03.2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=P3a3sQoeHHc

  • marsonia 31.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare