Show

Komentari 9

Zaslužni su za njegov osmijeh: Bata 'okinuo' selfie s unucima

Zaslužni su za njegov osmijeh: Bata 'okinuo' selfie s unucima

Dina Živojinović koja inače studira u Engleskoj, stigla je u posjet djedu Velimiru Bati Živojinoviću i baki Luli. Legendarni glumac najsretniji je kad je s obitelji

Bata je veoma vezan za svoju obitelj. I kad mu je bilo najteže, pitao je za našu djecu i unuke. Hvala Bogu, sad je dobro. Kad nas djeca posjete, njegovoj sreći nema kraja, rekla je za srpski Blic Lula, supruga Velimira Bate Živojinovića (81) . 

Selfie legendarnog glumca s djecom njegovog sina Miljka na Facebooku je objavila njegova unuka Dina Živojinović, koja je iz Engleske gdje studira, došla posjetiti djeda i baku. 

- Proveli smo divan dan. Djed se zezao kao i uvijek i pričao o svom životu. Zanima ga sve o mom studiju i nastavku obrazovanja. Baku ljubi kao da ima 20 godina. Ona je sretna kad nam može kuhati i uveseljavati nas kao kad smo bili mali - rekla je unuka Dina. 

Glumac je primljen u beogradsku bolnicu zbog gangrene stopala s kojim se muči godinama. Opet ga je posebnim injekcijama liječio kubanski liječnik. Iz bolnice  su ga pustili u kolovozu. 

Najčitaniji članci