To je to što me zanima!

Zašto je Jamnica mineralna voda dobra uz svaki obrok?

Osim što prirodno nema kalorija, gasi žeđ i potiče probavu, Jamnica daje osjećaj lakše probavljivosti hrane, a mjehurići u njoj imaju osvježavajući učinak što je posebno poželjno nakon obroka
Vidi originalni članak

Jamnica se neraskidivo vezala uz obroke i jelo, jer i bez kalorija potiče probavu. Gastro stručnjaci, ali i svi koji naprosto vole hranu i uživaju u njoj, znaju kako je iznimno važno odabrati kvalitetno piće nakon ukusnog obroka. Upravo zbog jedinstvenog okusa, izbalansiranog sastava minerala te osvježavajuće gaziranosti, Jamnica se potvrdila kao idealno piće nakon obroka. Jamnica je pogodna za svakodnevnu upotrebu, a pored samostalnog konzumiranja važno je napomenuti da se izvrsno miješa i s vinom. 


I dok svi u Hrvatskoj znaju da Jamnica ide uz svaki obrok, razlog tomu leži u jedinstvenom okusu, izbalansiranom sastavu minerala te osvježavajuće gaziranosti. S druge strane potvrdu da je najbolja u Europi Jamnica je dobila na međunarodnom natjecanju Mineral Water Challenge 2015 održanom u Portugalu krajem studenog 2015. godine. U konkurenciji 175 prijavljenih proizvoda iz 11 država Jamnica je osvojila zlatnu medalju za najbolju gaziranu vodu u Europi. 

 

Idi na 24sata