To je to što me zanima!

Zatvorili je: Super Silvu uhitili na granici, nije dolazila na sud

Za pjevačicom je policija izdala tjeralicu zbog krađe odjeće vrijedne 4000 kuna. Uvjetno su je osudili na dvije godine. Nije se odazivala na ročišta pa su je uhitili
Vidi originalni članak

Iz Tuzle smo se vraćali u Zagreb. Policija je Silvu uhitila na graničnom prijelazu Slavonski Brod. Mene su pretražili te mi prigovarali zbog nekih stvari koje sam nosio pa su me vratili u Bosnu. Nju su uhitili i odveli u Remetinec, ispričao nam je Božo Mišanović, otac Super Silve (34). Kod njega je boravila nekoliko mjeseci i nije se odazivala na ročišta pa je policija za njom raspisala tjeralicu. Još u siječnju kazneni sud je protiv nje i njene menadžerice Brune Matijaš (25) podignuo optužnicu zbog krađe odjeće u vrijednosti od 4000 kuna. Bruna je tada govorila da Super Silva nije ništa kriva te da je ona bila ‘mozak’ cijele operacije.

- Zvao sam policiju i pitao gdje mi je kći, ali mi nisu htjeli reći. Jučer su me samo nazvali i rekli da ju je sudac za prekršaje uvjetno kaznio s dvije godine zatvora - kaže Božo.

Dodaje da je izvan sebe jer ne može gledati kćer kako pati. Silva je nakon krađe često bila depresivna jer joj nitko nije vjerovao da nije ukrala odjeću u zagrebačkom shoping centru.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Monet 25.10.2011.

    evo to je naša hrvatska,Sanader je otiša iz države lipo ka gospodin čovik,a nju za neodazivanje sudu privelo!! Ne pravdam nikakav kriminal,ali kako čovik može nakon toga virovat u pravnu državu??

  • brainstorm 25.10.2011.

    siluje i ubije zenu i niko mu ne moze nista. jer nema dokaza. ne da opravdavam kradju, ali dvije godine zatvora za otudjivanje robe mislim da je previse. ako imaju dokaze tj. ako je nadjena roba nek plati vrijednost, stetu i troskove suda.

  • majda13 25.10.2011.

    sa sisama ili bez, trebala si ti curo ostati u svojoj tuzli, gdje ti je i mjesto i prije "karijere" i krađe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare