To je to što me zanima!

Zavele su nas u 2015. godini: Najseksi dame crvenih tepiha

Slavne dame ništa ne prepuštaju slučaju, a posebno kada se radi o pojavljivanju na crvenim tepisima. Svojim besprijekornim izdanjima često ostavljaju bez riječi
Vidi originalni članak

Heidi Klum (42), bivši supermodel, poduzetnica i voditeljica, ovu godinu je počela atraktivnom crvenom haljinom zbog koje je bila jedna od najseksepilnijih dama na dodjeli Golden Globes nagrada u siječnju. 

Reuters/Pixsell

Jennifer Lawrence (25) stilom je oduševljavala na svjetskim premijerama filma 'Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio'. No ipak se posebna isticala Diorova haljina u kojoj je Jen pokazala više no inače. 

PA/Pixsell

Jennier Lopez (46) bila je jedna od mnogih dama koje su na ovogodišnjem Met Gala balu odjenule gotovo prozirne, duge, uske haljine. No zahvaljujući njezinim zamamnim oblinama, J.Lo je s Versacijevom haljinom bila jedna od 'senzacija' na balu. 

Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Manekenku i glumicu, Rosie Huntington-Whiteley (28), ove godine smo imali prilike vidjeti hit filmu 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta'. Rosie je ostavila bez daha seksi, crnom haljinom neobičnog kroja na pariškom tjednu mode.

Instagram

Irina Shayk (29), ruska manekenka poznata po svojoj vezi s Cristianom Ronaldom, često ostavlja bez daha svojim izazovnim kombinacijama, što na fotografijama koje objavljuje na Instagramu, što na javnim događajima. Jedno od njenih najseksepilnijih izdanja sigurno je ono na Cannesu u svibnju ove godine. 

Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL

Jedna od najtraženijih manekenki 'nove generacije', Gigi Hadid (20) osvojila je srca bijelom haljinom Toma Forda s otvorenim dekolteom. Odjenula ju je za filmski festival u Cannesu. 

REUTERS/PIXSELL

Margot Robbie (25) plijenila je pažnju na dodjeli Oscara u dugoj, crnoj i dekoltiranoj haljini. Glumica koje je zavela DiCapria u 'Vuku s Wallstreeta' ne pojavljuje se često na javnim događajima, ali kada to učini, s lakoćom privuče pozornost. 

PA/Pixsell


Idi na 24sata

Komentari 22

  • Marina1204 30.12.2015.

    Osim Gigi i Irine nitko vrijedan spomena. Možda Lawrence prolazi, ali samo zbog godina. Ništa posebno inače. Kao što je netko iznad prokomentirao; pofarbano staro željezo.

  • Šmeker 30.12.2015.

    Sve su dobre.

  • Mercedes s klasa 30.12.2015.

    Gigi Hadid kapa do poda...mene si zavela prekrasnim dekolteom

Komentiraj...
Vidi sve komentare