To je to što me zanima!

Zavirite u luksuzni dom Jelene Karleuše: Ima saunu i bazen

Trudila sam se da sve bude u pastelnim, umirujućim tonovima. Puno je elemenata od drveta i mramora. Jako mi je bitan protok energije i sve radim po osjećaju, pa je tako bilo i s opremanjem prostora, rekla je
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) pokazala je luksuzni dom u koji se planira useliti sa kćerima nakon razvoda. Riječ je o vili u elitnom beogradskom kvartu Dedinje, koju su ona i njezin, uskoro, bivši suprug Duško Tošić (37), kupili još prije četiri godine, ali se u nju nisu odmah uselili jer su je odlučili potpuno preurediti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Renovacija je tek nedavno privedena kraju, a Karleuša je za srpske medije ispričala čime se vodila prilikom uređenja te kakav stil prevladava.

Cijela kuća i vrt su, kaže, u mediteranskom stilu. Pogled je nestvaran i ljekovit, a to je, ono, što je čitav život tražila.

- Zvukovi grada se ne čuju, imate dojam kao da ste na moru jer čak se osjeća i miris smole iz naših starih borova - rekla je pjevačica u intervjuu za časopis HELLO.

Najljepši dio kuće je, kaže, ogromna terasa s koje se pruža pogled na vrt, bazen i zalazak sunca.

- Trudila sam se da sve bude u pastelnim, umirujućim tonovima. Puno je elemenata od drveta i mramora. Jako mi je bitan protok energije i sve radim po osjećaju, pa je tako bilo i s opremanjem stambenog prostora. Izuzetno se dobro osjećam kada neki zid, boja ili element prekine protok energije i svjetlosti, pa se vodim isključivo time - ispričala je pa dodala:

- Mene pomodarske stvari ne zanimaju. Kuća se gradi po mjeri onoga tko u njoj treba živjeti i biti sretan. Tko ovdje uđe osjeti mir, spokoj i prekrasnu energiju. E, taj stil prevladava.

POMAGALI JOJ DA SE IZVUČE Karleuša objavila da se razvodi pa ostala zarobljena u bujici: 'Najgori dan u mom životu!'

Otkrila je i koji dio kuće smatra svojom oazom.

- Kuća je ogromna i svatko ima svoj kat. Tek sam nedavno izbrojala da imamo deset kupaonica jer u većinu niti ne ulazim. Moja oaza je posebno dizajnirana garderoba od 250 četvornih metara u kojoj se nalazi i sauna, kupaonica, prostor za odmor, vešeraj i stan za zaposlenike - rekla je pa dodala da prostor ima dovoljno svijetla, ogledalo, pametno osmišljeno spremište za njezinih petstotinjak pari cipela, torbica, ormara...

-  Kako bi ljudi shvatili koliko je ozbiljno teško imati organiziran ormar ove veličine i kapaciteta, ja reći će da jedna žena radi samo kao garderobijerka. Mora znati što, gdje i s čim objesiti, mora razlikovati brendove, sezone i vintage predmete posebne vrijednosti. Veliki sam kolekcionar visoke mode i dizajnerskih komada, a kako to skupljam gotovo trideset godina, jasno je da je riječ o ozbiljnoj kolekciji koja mi puno znači - dodala je Karleuša.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • novkovka 10.07.2022.

    zašto je ona u rubrici "domaće zvijezde"??????

  • 10.07.2022.

    Dosadni ste

  • Cirenac 10.07.2022.

    Ina onasve osim jednoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare