To je to što me zanima!

Završeno snimanje pjesme band aida za životinje

Nakon prvog snimanja pjesme "Nema isprike" u utorak je u studiju pod vodstvom producenta Igora Ivanovića završena pjesma band aida
Vidi originalni članak

Nakon prvog snimanja pjesme "Nema isprike" u utorak je u studiju Decibel pod vodstvom producenta Igora Ivanovića završena pjesma prvog hrvatskog band aida za životinje. Pjesmu je napisala Lea Dekleva, a aranžman Miro Buljan. Lea je za ovaj projekt okupila zvijezde hrvatske scene. Projektu su se pridružili Oliver, Tony, Massimo, Maja Vučić, Leona Paraminski, Iva Bagić, Lana Banely, Jelena Radan... Riječ je o humanitarnoj akciji i za cilj ima skretanje pozornosti na zaštitu i prava životinja. Ovim se želi potaknuti gradnja utočišta za zlostavljane životinje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • teaa 08.10.2008.

    ko er voli životinje, ne voli ni ljude!

  • maja72maja 07.10.2008.

    molila bi te pjevace da posjete djecji dom za invalidnu djecu u bistri pa nek onda pjevaju za zivotinje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • zmijurina 07.10.2008.

    Nemaju pametnijih stvari od borbe za prava zivotinja dok u isto vrijeme radnici jedva da i imaju prava. Ova skupina neradnika koja uziva u novcima donatora samo trosi nasu zaradu. Jos su im se pridruzili i ovi \"pjevaci\" kojima treba reklama prije Nove godine da si podignu zaradu. Ovo je sramota!!!! Kako to da nitko ne pomogne lovcima koji se bore protiv krivolova i daju svoje novce da ocuvaju zivotinje.Na njima jos dzava i zaradjuje.Ma ovo je sve otislo naopako!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare