To je to što me zanima!

Zayn Malik na suđenju zbog nasilja nad Yolandom i Gigi, terete ga po četiri točke

Zayn nije izravno priznao krivnju, no složio se s presudom te je dobio godinu dana uvjetne uz zabranu prilaska Yolandi i tjelohranitelju s kojim se također navodno sukobio
Vidi originalni članak

Nakon negiranja optužbi o nasilju nad punicom Yolandom Hadid (57), pjevač Zayn Malik (28) odlučio je prihvatiti presude ne priznajući ipak svoju krivnju. Vijest je izbila nakon što je izvor blizak obitelji Hadid za TMZ ispričao o navodnom nasilju, a strani mediji otkrili su također da Zayn i Gigi Hadid (26) više nisu zajedno. 

- Makni se od moje j****e kćeri, j****a nizozemska d**ljo - navodne su riječi koje je Zayn uputi bivšoj manekenki Yolandi, Giginoj majci, prenosi TMZ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sud je navodno optužuje pjevača za četiri različita prekršaja, a on nije priznao krivnju niti za jedan.

Osim što ima problema s agresijom, Zayn je navodno psovao Gigi i njezinu majku, koju je gurnuo u ormar i rekao joj da se makne od njegove kćeri Khai.

NOVI NAPAD NA ŽIRI Zayn Malik poludio nakon što nije nominiran na Grammyjima: 'Je*eš te korumpirane nagrade'

Zayn je navodno preko telefona napao i Gigi, govoreći joj uvredljivo da ga obrani od svoje majke.

Iako je tijekom incidenta dio prisutan i tjelohranitelj, Zayn se i s njim sukobio.

Zayn je dobio uvjetnu u trajanju od godine dana, 90 dana za svaki prekršaj. Uz to, mora pohađati tečaj za kontrolu bijesa, kao i program protiv nasilja u obitelji. Ne smije kontaktirati Yolandu ni tjelohranitelja.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Šišmiš 29.10.2021.

    Neznam zašto se itko čudi ovome uopće? Oni su takvi, kao i sponzoruše, u stanju su glumiti max 3 mjeseca, a onda se pokazuje kakvi su. Dajte više shvatite sa čime imate posla.

  • 29.10.2021.

    sladak je zajan :)

  • vedii888 29.10.2021.

    Šta je napravio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare