To je to što me zanima!

Zayn Malik: Ne bih kod kuće s curom slušao One direction

Bivši je član grupe One Direction, u neuobičajeno otvorenom razgovoru, 22-godišnji je pjevač priznao da su razlozi napuštanja benda prilično jednostavni
Vidi originalni članak

Bivši je član grupe One Direction, Zayn Malik dao prvi intervju u samostalnoj karijeri. U neuobičajeno otvorenom razgovoru, 22-godišnji je pjevač priznao da su razlozi napuštanja benda prilično jednostavni:

-Jedan od najvećih razloga zbog kojih sam napustio One Direction je činjenica da tu nije više bila riječ o pokušaju da budemo najveći i najpoznatiji na svijetu. Nije me više zanimalo da prodamo najviše ulaznica, zanimalo me kojoj se publici obraćam i hoće li me doživjeti onakvim kakav jesam i vjerovati mi što pjevam. Dovoljno sam zaradio u životu, sad želim stvarati dobru glazbu.

Malik je priznao da unutar benda nije mogao razvijati kreativnost, niti se poštovala njegova želja da se ide prema R&B zvuku:

-Bio je to zvuk i bila je to glazba koja nam je nametnuta pod izgovorom da će se dobro prodavati. To jednostavno nisam bio ja. Iako sam bio dio najpoznatijeg i najprodavanijeg benda na svijetu, osjećao sam se čudno. Nije to glazba koju bih slušao kod kuće s djevojkom. Samo želim ubuduće raditi glazbu u koju vjerujem, nadam se da ne tražim previše’, poručio je Malik.

Bivši član One Directiona snima nove pjesme koje će se naći na njegovu prvom solo albumu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Anna_9 19.11.2015.

    **** Admin **** Poštovani/a, molimo vas isključite CAPS LOCK kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare