To je to što me zanima!

Zayn Malik se sukobio ispred bara, skoro je dobio batine

Miljenik mnogih žena uhvaćen je u žestokom okršaju s drugim muškarcem u New Yorku. Strani mediji navode kako je do sukoba došlo zbog homofobnih uvrjeda nepoznatog muškarca
Vidi originalni članak

Bivši član boy benda One Direction, Zayn Malik (28), sukobio se s nepoznatim muškarcem na ulici u New Yorku, kako prenosi TMZ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Do sukoba je došlo ispred bara u u East Villageu, a sve su snimili slučajni prolaznici. Na snimku Zayn psuje i viče na nepoznatog muškarca. Naime, kako navodi TMZ, pjevač je u jednom trenutku izašao iz bara zapaliti cigaretu te se sukobio s grupom muškaraca koji su napuštali susjedni bar.

POLKAHOLIKI - LJUBLJENA Slovenski One Direction ima novi hit: 'Ova pjesma je himna svim ženama, zaslužile ste!'

Jedan muškarac iz grupe htio se potući s glazbenikom i nasrnuo je na Zayna koji je bio bez majice, a u videu se čuje da ga glasno pita o čemu to je*eno priča. TMZ navodi i kako je muškarac Zaynu izrekao homofobne uvrede, a ovaj ga je na to nazvao gadom.

ŠUTJELI GODINAMA One Direction se vraća? Dečki spremaju ludilo za 10. rođendan

U videu se vidi kako Zayn postaje sve uzrujaniji i bjesniji, dok drugi posjetitelji bara oko njega pokušavaju smiriti situaciju. Navodno na kraju nije došlo do teže tučnjave, a nije bila pozvana ni policija. Nije jasno zašto je miljenik mnogih žena skinuo majicu jer su svjedoci izjavili kako je u baru bio odjeven.

NIALL HORAN SE POŽALIO Bivši pjevač One Directiona: Da, osjećao sam se kao zatvorenik tada. Bili smo još uvijek djeca'

Prisjetimo se, Zayn je pjevačku slavu stekao u boy bendu One Direction, a u New Yorku živi sa suprugom i slavnom manekenkom Gigi Hadid (26). Ovaj par, nedavno je dobio kći kojoj su dali ime Khai.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare