Obavijesti

Show

Komentari 1

One Direction se vraća? Dečki spremaju ludilo za 10. rođendan

One Direction se vraća? Dečki spremaju ludilo za 10. rođendan
8

Svega nekoliko mjeseci nakon što je Zayn Malik izašao iz benda, četvorka je i službeno prestala s koncertima i to je označilo kraj. Fanovi se nadaju da će se momci opet okupiti i zapjevati na godišnjicu osnutka

VIDEO

Nakon što su 2010. u britanskom talent showu 'X Factor' zauzeli treće mjesto, Harry Styles (26), Niall Horan (26), Liam Payne (26), Louis Tomlinson (28) i Zayn Malik (27) osnovali su grupu One Direction uz pomoć člana žirija Simona Cowella (60).

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo je prva pjesma One Directiona

Nisu ni zamišljali da će postati planetarno popularni. Nakon što su izbacili nekoliko pjesama koje su postale hitovi poput 'Live While We're Young', 'What Makes You Beautiful', 'You & I' i slične, kao od šale su odrađivali brojne koncerte i imali turneje. U tri godine postojanja izbacili su i dokumentarni film 'This Is Us', koji je dočarao kako se bend provodi na turnejama, objavili su nikad viđene snimke i podijelili privatne trenutke s javnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
42nd Annual American Music Awards - Arrivals - By Lionel Hahn

Svake godine objavljivali bi novi album, a ukupno ih je bilo pet; 'Up All Night' (2011.), 'Take Me Home' (2012.), 'Midnight Memories' (2013.), 'Four' (2014.) i 'Made In The A.M.' (2015.). Kao što to inače biva s bendovima koji imaju nekoliko članova, jedan poželi otići i 'uništi' sve. Upravo to je učinio Zayn nakon pet godina uživanja s dečkima.

Gigi Hadid and Zayn Malik surprise the world with their reconciliation as they step out on his birthday!

Četvorka je nastavila bez njega pjevati i odrađivati koncerte po svjetskim turnejama i izbacila peti album bez petog člana. Međutim, svega nekoliko mjeseci nakon što ih je napustio Malik, bend je odlučio pozdraviti svoju publiku i prestati s radom. To je bio velik udarac za njihove fanove, ali ni njima nije bilo lako. Odlučili su slijediti svoje snove, ostati u glazbenim vodama i okušati se u solo karijeri. 

Facebook

Ovih dana obilježava se deset godina od osnutka benda, a nakon što četiri godine dečki ništa nisu objavili na službenoj Instagram stranici, jučer je zavladala totalna pomama. Objavili su fotografiju i napisali kako im spremaju nešto posebno povodom te obljetnice, a najvjerniji obožavatelji se nadaju kako će se bend ponovno oformiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tomorrow! You and me got a whole lot of history #10YearsOf1D

Objavu dijeli One Direction (@onedirection)

Iako nema izgleda da će se to dogoditi, strani mediji saznali su kako ipak imaju neke planove za svoju publiku. Ovog tjedna navodno bi trebali objaviti internetsku stranicu koja će sadržavati sve važne informacije o bendu, početcima i karijeri članova sastava. 

Članovi One Directiona zaradili više od legendarnih Beatlesa
Članovi One Directiona zaradili više od legendarnih Beatlesa

- Ovo je najbolje što se moglo dogoditi da se bar malo popravi ova 2020. godina. Što god ste spremili, odlično je - pisali su u komentarima pratitelji. 

Press Association/Pixsell

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju