To je to što me zanima!

Zbog Ariane će ga smijeniti iz žirija 'The Voicea', pa joj poslao bijesnu poruku: 'Je*eno hvala!'

Country pjevač Blake Shelton je nakon šuškanja o tome da će ga producenti showa smijeniti s mjesta suca zbog Ariane Grande poslao pjevačici bijesnu poruku preko društvenih mreža
Vidi originalni članak

Country zvijezda i suprug pjevačice Gwen Stefani (51), Blake Shelton (45), dugogodišnji je sudac u američkom glazbenom natjecanju 'The Voice'. Ovog tjedna su krenule glasine da će ga producenti showa zamijeniti nekim mlađim, zbog popularnosti najnovije članice žirija Ariane Grande (28).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čini se kako je vijest jako uzrujala pjevača, jer je ubrzo kontaktirao Arianu preko društvenih mreža. Grande je jučer na svom Instagram profilu objavila sadržaj Blakeovih poruka.  

Blake joj je poslao članak u kojem se navodi da će ga producenti smijeniti jer ona donosi 'svježu energiju'.

- Hvala puno Ari ... Hvala je*eno puno - napisao je, a ona je njegove poruke označila srcem, iz čega se da zaključiti da je nisu naljutile.

FANOVI IZNENAĐENI Ariana rezala luk: A mislio sam da ne znaš gdje je kuhinja u kući

Osim Sheltonovih drskih poruka, čini se da je Arianino iskustvo u 'The Voiceu' zasad ugodno. Objavila je fotografiju s kolegama iz showa i napisala kako obožava njih i njihovo natjecanje. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 26.09.2021.

    Hahaha vi ste svjesni da je ovo bilo kao humoristicno a ne za ozbiljno?😂😂eh kad se citaju clanci na engleskom bez razumjevanja

  • x00x 26.09.2021.

    5 banki i prepucava se s curicom prek medija hahaha

  • x00x 26.09.2021.

    nek je on njoj rekao hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare