To je to što me zanima!

'Zbog djece mi je rastava bila nešto najteže što sam prošla'

Jennifer Lopez otkrila je da je ostala u prijateljskim odnosima s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem. Zbog djece se stalno pitala jesu li donijeli pravu odluku
Vidi originalni članak

Pjevačica je u intervjuu za časopis Glamour progovorila o rastavi od Marca Anthonyja (45) od kojeg se razišla u srpnju 2011. godine nakon sedam godina braka. 

- Bol koja se tada javila bila je nevjerojatno jaka no nisam dopustila da me uništi - izjavila je Jennifer Lopez (44) i zaključila da je iz svega izašla kao jača osoba s više životnog iskustva. 

S pjevačem je ostala u prijateljskim odnosima i još ga voli kao oca svoje djece, blizanaca Emme i Maxa koji će uskoro proslaviti šesti rođendan. 

- Trudila sam se što prije oporaviti od te boli. Nisam samo željela preživjeti već izaći jača iz te situacije i snažnija nego prije. Mnogo je vremena bilo potrebno za tako nešto. Sada bih mogla reći da je zbog djece to bila najteža stvar kroz koju sam ikada prošla - rekla je Jennifer, kojoj je to bio treći brak. 

- Kada ste mlada djevojka i prekinete vezu boljet će vas no isplakat ćete se i brzo oporaviti. No, kad su u pitanju djeca, stvar postaje znatno složenija. Odgovorni ste za dva malena bića, za njihov život i emocije, a to je veoma važno. Stalno se pitate jeste li učinili pravu stvar - rekla je pjevačica koja je posljednje dvije godine u vezi s 18 godina mlađim plesačem Casperom Smartom (26). 

- Sjajan je s djecom i puno mi pomaže s poslom - pohvalila je J. Lo mlađahnog Caspera. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kung fu panda 01.02.2014.

    poslije toliko udaja trebala bi biti pametnija

  • radislav 01.02.2014.

    e lopez lopezz

  • suzanne 01.02.2014.

    Casper nema nista od onoga sto zene vole.Jednom rjecju smatram ga "bezveznim i bezlicnim tipom"

Komentiraj...
Vidi sve komentare