To je to što me zanima!

Zbog 'Dnevnika' ona svaki dan putuje čak 120 kilometara

POVRATAK Vanja Halilović odrekla se tračeva i seksepila, pa sada vijesti vodi zakopčana do grla. Voditeljica je oduševljena novim angažmanom...
Vidi originalni članak

Studentica Vanja Halilović (26) prestala je 2008. voditi emisiju 'Exkluziv' na RTL-u. Prije tri tjedna vratila se na televiziju kao voditeljica “Dnevnika” Nezavisne televizije. Seksepilne haljine u kojima je vodila RTL-ov magazin zamijenila je ozbiljnim imidžem, a vijesti vodi zakopčana do grla. Redakcija Neta nalazi se u Voloderu kraj Kutine. Vanja svaki dan iz zagrebačkog naselja Sloboština putuje u sat vremena udaljenu Moslavinu. 'Dnevnik' se emitira u 18.50 sati. Ta moslavačka televizija dosad nije imala voditelje vijesti.- Odabrali smo je jer je profesionalna - kaže Sunčica Karić, marketing menadžerica Neta. Vanja je zadovoljna poslom.- Super mi je raditi u Informativnom programu. Sad znam da radim nešto konkretno.

OD 'EXKLUZIVA' NA RTL-U DO TV PRODAJE

Vanja je novinarsku karijeru započela prije četiri godine na Z. Zatim je vodila “Exkluziv” na RTL-u, gdje su joj krajem 2008. dali otkaz. Prije nekoliko mjeseci kratko je vodila TV prodaju, no projekt je ukinut.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • simoida 28.10.2010.

    ovo je praksa teorijskog dijela s konja na magare.

  • n3r3d 28.10.2010.

    http://www.24sata.hr/show/zbog-dnevnika-ona-svaki-dan-putuje-cak-120-kilograma-195508 lol

  • beejesan 24.10.2010.

    za koje novca gigo? njoj je samo važno da ju se vidi

Komentiraj...
Vidi sve komentare