To je to što me zanima!

Zbog držanja metalne trzalice u ustima vratio mu se rak grla

Koristio sam metalne i bakrene trzalice, koje sam uvijek držao u ustima, točno na mjestu gdje sam dobio rak, a u studiju sam okružen elektromagnetskom energijom.To je jedna teorija, kaže glazbenik
Vidi originalni članak

Američki gitarist Eddie Van Halen (64) boluje od raka grla, čijim se uzrokom smatra, u njegovom slučaju, višegodišnje držanje metalne trzalice u ustima, prenosi Daily Mail

Zadnji koncert Van Halen je održao 2015. godine u Hollywood Bowlu u Los Angelesu, a tada su nastupili u originalnoj postavi prvi put nakon 1984. godine. Baš te godine, Eddie je za Billboard priznao da koristi metalne trzalice koje su rađene od mesinga i bakra.

Njemu su prije 19 godina odstranili trećinu jezika pa se 2002. rak povukao. Posljednjih se godina glazbenik liječio u Njemačkoj i kontrolirao bolest.

- Koristio sam metalne i bakrene trzalice, koje sam uvijek držao u ustima, točno na mjestu gdje sam dobio rak. Osim toga, u studiju sam okružen elektromagnetskom energijom. Dakle, to je jedna teorija. Mislim, pušio sam i konzumirao alkohol i droge, ali su mi pluća istodobno potpuno bistra. Ovo je samo moja teorija, ali liječnici kažu da je to moguće - rekao je Eddie prije četiri godine.

Inače, 2012. godine proglašen je najboljim gitaristom svih vremena. Tako su odlučili čitatelji magazina Guitar World, a u glasovanje je bilo uključeno više od pola milijuna ljudi. Tada je Van Halen bio u konkurenciji od 132 gitarista, a iza sebe je ostavio Jimija Hendrixa, Joea Satriania, Jimmya Pagea... Brian May iz grupe Queen zauzeo je drugo mjesto na ljestvici, Alex Lifeson iz Rusha treće, četvrti je bio Jimi Hendrix, a peti Joe Satriani.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZNACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • copyright 14.10.2019.

    a tko je taj lik???

  • 14.10.2019.

    tko zna šta je uzrok on je dobar glazbenik

  • 14.10.2019.

    Mislim, pušio sam i konzumirao alkohol i droge, ali su mi pluća istodobno potpuno bistra. A jetra?

Komentiraj...
Vidi sve komentare